AKKO FUN60 Serisi Alınır mı

Reaksiyon skoru
16

VE PRO yla MAX arasındaki fark nedir

Tuş tıklama ömrü, rengi, tuş sayısı falan değiştiriyor fiyatı ve modeli

Tuş tıklama ömrü, rengi, tuş sayısı falan değiştiriyor fiyatı ve modeli
hocam ikiside aynı fiyatta ve aynı switch lere sahip ekstra bir farkta göremedim özellikler kısmında ve madlion la karşılaştırdığımızda hangisi daha fp kalıyor

renkleri farklı mı farklıysa gözüne hoş geleni al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama bluetooth olunca oto kapanma oluyo tüm cihazlarda ve ms farkı olabilir

VE PRO yla MAX arasındaki fark nedir
birisi north diğeri south facing rbg diye biliyorum harici bi fark yok , gayet güzel klavye alınır 2 aydır kullanıyorum memnumum maxı tavsiye ederim. Switchler normal he switchlere göre biraz daha ağır bunu bil sadece

birisi north diğeri south facing rbg diye biliyorum harici bi fark yok , gayet güzel klavye alınır 2 aydır kullanıyorum memnumum maxı tavsiye ederim. Switchler normal he switchlere göre biraz daha ağır bunu bil sadece
ağırdan kastın nedir hocam nasıl yani

Fun60 lar fiyat performans ,alınabilir güzel urünler

kullanılmayacak şekilde değil ama dediğim gibi 5 6 saat oyun oynayamazsın aralıksız sıkıntı çıkartır eklemlerinde ağrıyı hissedersin
Hocam tuşa bastığında algılıyor nasıl ağrı yapar onu anlamadım. Mekanik daha yorucu mantıken. Dokunduğunda algılayan bir tuş yapısı niye zor olsun? Yanlış anlamayın yani mantığım almıyor o yüzden diyorum.

hocam ikiside aynı fiyatta ve aynı switch lere sahip ekstra bir farkta göremedim özellikler kısmında ve madlion la karşılaştırdığımızda hangisi daha fp kalıyor
madlion kötü alma akko daha iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basbayağı ağır switchi bastırmak için daha fazla kuvvet gerekiyor o yüzden bi zaman sonra elde ağrı yapıyor
o ayarlanmıyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,411
Üyeler
175,034
Son üye
sado007
Geri