Prime var mı hocam belki ondandırMerhabalar yüzde 20 kupon bende hiçbir üründe gözükmüyor ben mi bulamadım yoksa kiliye özel bir insirim mi?
Var ama maalesef göremiyorum sizde çıkıyor mu bir kontrol etme şansınız var mı?Prime var mı hocam belki ondandır
2 set aldım (1 sette 45 switch çıkıyor, bir klavye için 2 set ancak ki o da TKL versiyonlara falan yani.) Maliyetim buSwitch almak mantıklı mı? klavye alacak bütcem şu an yok ama switchler iyu indirimde ve kaliteliyse ilerde klavye toplamak için alabilirim not: toplama işini daha önce yapmadım maliyet olarak nasıl oluyor. Teşekkürler
Hangilerini aldın2 set aldım (1 sette 45 switch çıkıyor, bir klavye için 2 set ancak ki o da TKL versiyonlara falan yani.) Maliyetim bu
Alıntıyı görüntüle
Bence switch ya da klavye farketmez güzel indirimdeler. Alınır diye düşünüyorum.
@MuratTheFounderOfGariban Hocam bir ara müsait olursan cevaplayabilir misin?Arkadaşlar bu linteki klavyede herhangi bir yüzde 20 kupon var mı? Olmasa bile 2600 TL fiyat için değer mi? Mavi switch mi sarı switch mi almalıyım(çok sesli sevmiyorum)? İngiltere ve almanya düzeninden hangisini almalıyım(klavye ezberimde bakmadan yazabiliyorum)?
hocam su etıketı ası atıyoruz ya @ ile değil mi@MuratTheFounderOfGariban Hocam bir ara müsait olursan cevaplayabilir misin?