Öneri Akko tarzı hot swap klavye

Reaksiyon skoru
106
Arkadaşlar indirime girdikleri zaman param yoktu. Şimdi para var akko tarzı hotswap kablosuz ufak klavye bakıyorum. Yeni yılda gümrük vergisine falan zam gelirse hiç alamayız. Acaba indirim var mı yılın son indiriminden de biz yararlanalım. İyi forumlar
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Şöyle bir klavye geçenlerde indirime girmişti diye sepete eklemiştim. İndirim bitmiş. Alınır mı ?

Bütçe nedir?

GAINSWG12 veya xmas1 ile alabilirsin. Sepette gördüğün fiyatı ödüyorsun.

GAINSWG12 veya xmas1 ile alabilirsin. Sepette gördüğün fiyatı ödüyorsun.
Alttakiler indirim kodu mu hocam bir de daha önce burdan alışveriş yapmadım. Gümrük vs sorun oluyor mu

Alttakiler indirim kodu mu hocam bir de daha önce burdan alışveriş yapmadım. Gümrük vs sorun oluyor mu
İndirim kodu evet;
Gümrük vs sorun oluyor mu

İndirim kodu evet;

Hangi switch bunlar hocam ? Şu anda mavi kullanıyorum ama sesinden dolayı değil hissiyatı hoşuma gidiyor. Kırmızı kullandım ama alışamadım çok sevemedim daha doğrusu.

Hangi switch bunlar hocam ? Şu anda mavi kullanıyorum ama sesinden dolayı değil hissiyatı hoşuma gidiyor. Kırmızı kullandım ama alışamadım çok sevemedim daha doğrusu.
Tactile-clicky switch bakmanız gerek o zaman. Hotswap deneyimlemediyseniz piyasadaki klavyelerden çok farklı hissiyatları. Clicky bulmak uğraştırır biraz, zaten hotswap board ileride istediğiniz switchi takarsınız.

Tactile switch bakmanız gerek o zaman. Hotswap deneyimlemediyseniz piyasadaki klavyelerden çok farklı hissiyatları. Clicky bulmak uğraştırır biraz, zaten hotswap board ileride istediğiniz switchi takarsınız.
Yukarıda attığım Amazon linkindeki klavye nasıldır hocam bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,252
Üyeler
191,052
Son üye
Mert Kantek
Geri