Neler Yeni

akko ürünleri indirimle alakalı soru

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
bu klavyeyi açıp pamuk falan tarzında tok ses için yapıyorlar ya hocam onu kast ettim aslında ikisi arasında ki fark ney tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgim yok ondan cok soruyorum kusura bakmayın
hocam forumun özelliği bu estağfurullah o koyduğumuz foam oluyo 3 4mm lik köpük alsında klavyenin kasasındaki boşluktan sesin geri yansımasını engelliyo bu sayede ses daha tok çıkıyor foam artı lube yaptığınız zaman attığınız videodaki gibi tok çıkıyor klavyenin sesi ama tabi ekstra olarak switchlerin girdiği yere foam eklemesi vs yapanlar da var

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,020
İsim
Emir
hocam forumun özelliği bu estağfurullah o koyduğumuz foam oluyo 3 4mm lik köpük alsında klavyenin kasasındaki boşluktan sesin geri yansımasını engelliyo bu sayede ses daha tok çıkıyor foam artı lube yaptığınız zaman attığınız videodaki gibi tok çıkıyor klavyenin sesi ama tabi ekstra olarak switchlerin girdiği yere foam eklemesi vs yapanlar da var
hocam yağlamayı sanırım sonradan alırım arkadasın attıgı amazonda ki ürünü mü alayım yoksa sizin önerdiğiniz yağı alıp+cıkarma aparatları falan mı

hocam yağlamayı sanırım sonradan alırım arkadasın attıgı amazonda ki ürünü mü alayım yoksa sizin önerdiğiniz yağı alıp+cıkarma aparatları falan mı
yağlardan yağlara kalite farkı vardır fakat aman aman fark yoksa kiti alayım mı

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

yağlardan yağlara kalite farkı vardır fakat aman aman fark yoksa kiti alayım mı
hocam çok bi fark olmuyo hangisi mantıklıysa alabilirsiniz o sete ihtiyacınız var zaten switch sökmek için

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,020
İsim
Emir
hocam çok bi fark olmuyo hangisi mantıklıysa alabilirsiniz o sete ihtiyacınız var zaten switch sökmek için
hocam peki attığım örnek klavye 3pin sanırım cream yellow almayı düşünyordm 5pin klavyelerın kaç pin olduğuna nerden bakıyoruz ben göremedım de

hocam peki attığım örnek klavye 3pin sanırım cream yellow almayı düşünyordm 5pin klavyelerın kaç pin olduğuna nerden bakıyoruz ben göremedım de
1699266558369.png
simdi gördüm.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Attığın klavyenin pcb'si 3 pin destekliyor. 5 pin switch ile uyumsuz, takamazsın. 3 pin olan switchlere bakman lazım hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,020
İsim
Emir
Attığın klavyenin pcb'si 3 pin destekliyor. 5 pin switch ile uyumsuz, takamazsın. 3 pin olan switchlere bakman lazım hocam
cream yellow vardı gözümde fakat ya 3pin alıcam ya da 5pinli klavye almam lazım hotswapple

lube yapacaksan mantıklı yada lubeli modellerden alıcaksan yoksa üzerinde switchlerden pek farkı olmuyor speed siliver almadığın sürece :D
hocam switchlere bakıyordm da speed silver almadığın sürece demişsiniz tam olarak onun farkı ney?

Son düzenleme:

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
cream yellow vardı gözümde fakat ya 3pin alıcam ya da 5pinli klavye almam lazım hotswapple

hocam switchlere bakıyordm da speed silver almadığın sürece demişsiniz tam olarak onun farkı ney?
hocam o benim kişisel ya en sevdiğim switch müthiş bir şey ben şu anda gateron optik siyah switch kullanıyorum foam modlu bende lube yapmadım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,020
İsim
Emir
hocam o benim kişisel ya en sevdiğim switch müthiş bir şey ben şu anda gateron optik siyah switch kullanıyorum foam modlu bende lube yapmadım
hocam ses testını bulamadım silver var silver speed yok

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
akkonun ama hocam?

sanırım bunu alabilirim diye fikrim var
hocam akkonun creamy switchleri güzel optik switch üretse alırım ama akko optik switch üretmiyor

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,020
İsim
Emir
hocam akkonun creamy switchleri güzel optik switch üretse alırım ama akko optik switch üretmiyor
tepkime süresi farkı var mı ki ?yani aralarında fazla fark var mı

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0