Koyun Shaun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,405
5 kilo süte 1 kilo şeker eklense kilo artar mı?
hocam sen çikolata yiyince ağırlaşmıyor musun aynı mantık 6kg olur5 kilo süte 1 kilo şeker eklense kilo artar mı?
hayır geçende bayağı yemek yedim üstüne kaç litre su içtim sadece 200 gram arttı kilomhocam sen çikolata yiyince ağırlaşmıyor musun aynı mantık 6kg olur
Şekerin süt içinde çözünüp kaybolmasını düşünüyorsun muhtemelen, kütlenin korunumu kanunu var6 kilo olur
Su 0 kalori hocam, sana totalde kalıcı bir ağırlık yapmazhayır geçende bayağı yemek yedim üstüne kaç litre su içtim sadece 200 gram arttı kilom
Maşallah hocsm 2 kilo makarnayı nasıl yediyseniz sanırım tencereyls beraber yuttunuzŞekerin süt içinde çözünüp kaybolmasını düşünüyorsun muhtemelen, kütlenin korunumu kanunu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Su 0 kalori hocam, sana totalde kalıcı bir ağırlık yapmaz
Direk yiyip tartildiysan değişim olur ama geçici o. Ben bir kere 2 tabak makarna yiyip tartıldım 2 kilo fazla gösterdi mesela.
Hem biri vücut biri ise sadece çözelti. Farkı düşün
2 kilo değil hocam iki tabak.Maşallah hocsm 2 kilo makarnayı nasıl yediyseniz sanırım tencereyls beraber yuttunuz
Öyle bakma normal kapalı kutu ile suya girince baya farkediyorMaşallah hocsm 2 kilo makarnayı nasıl yediyseniz sanırım tencereyls beraber yuttunuz
6 kilo olur
Şekerin süt içinde ne kadar çözüneceğine bağlı. Tak diye 6kg diyemeyizhocam sen çikolata yiyince ağırlaşmıyor musun aynı mantık 6kg olur
Çözunmeyle ne alakası var? 5 kilo suya 1 kilo şeker atıp tartarsan 6 kilo olur. İster tamamen çözünsün ister hiç çözünmesin.Şekerin süt içinde ne kadar çözüneceğine bağlı. Tak diye 6kg diyemeyiz