Aklından Geçeni Söyle

Keşke ezberlediklerimi unutmasam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahminler güzel ama sözeli fulluyorum sayısalda mat 1-2 çıkıyor. :)
Lgs mi? Eğer oysa yeme içme mat mantık sorularına çalış

Keşke ezberlediklerimi unutmasam

Lgs mi? Eğer oysa yeme içme mat mantık sorularına çalış
:)
Öyle yapıyorum zaten. Sorunun mantığını anlamak soruyu çözmek demek.

HIIIOOOOOOOAAAAAAAĞ
-Hayko Cepkin

Bilgisayar toplayacağım gün yaklaşırken günler niye bu kadar uzun sürüyor?

Sorun var soruunn vaaaarr! Sorular ardındaannn! Aga be.

Mattan 3 net ile nasıl nitelikli oluyor tam anlayamadım ben :D.
Hocam ben de sözel full mat 7 netle girdim nitelikliye, sadece adı nitelikli.

Ya ben de ilk girenlerdenim ama matematikten 17 net falan yapmıştım digerlerini tam hatırlamiyorum ama korkuyodum acaba girer miyim diye :D.
9.sınıfı yeni bitirmiş biri olarak şunu söylüyorum ki, keşke meslek lisesine gitseydim. Matematikten gram anlamıyorum ve ailem beni 10.sınıfta sayısala yazdırdı (proje okulunda böyle oluyormuş normalde 11. sınıfta oluyor).

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
daha dün 400 yaptığım denemeden 250 aldım bu sabah TYTMİ AYTMİ KASICAM ULEN BEN!

9.sınıfı yeni bitirmiş biri olarak şunu söylüyorum ki, keşke meslek lisesine gitseydim. Matematikten gram anlamıyorum ve ailem beni 10.sınıfta sayısala yazdırdı (proje okulunda böyle oluyormuş normalde 11. sınıfta oluyor).
Zaten benim ortalamam ortaokulda 97 idi ama ben hiç çalışmadım i. Sınıfa kadar sadece 7 De 3 hafta hasta yattım o dönem ortalamam 92 gelmişti. Lisede afalladım 84 86 ortalamaya seviniyorum. Sayısalda zaten saldım ben artık kafam basmiyor. Sozelden hukuk okuyacağım galiba.

Zaten benim ortalamam ortaokulda 97 idi ama ben hiç çalışmadım i. Sınıfa kadar sadece 7 De 3 hafta hasta yattım o dönem ortalamam 92 gelmişti. Lisede afalladım 84 86 ortalamaya seviniyorum. Sayısalda zaten saldım ben artık kafam basmiyor. Sozelden hukuk okuyacağım galiba.
Ortaokulda kolaya alıştırıldık hocam maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,407
Üyeler
187,037
Son üye
kajufistigi
Geri