Neler Yeni

Aklından Geçeni Söyle

Rammstein

80+ Silver
Old olunca çok havalı olur muyuz diye düşünmekteyim, bir de midyenin tadı nasıl ola ki, Hayko nasıl brutal yapıyor, ben niye yapamıyorum, saçım uzasın, bir an önce ayın 20si gelsin, online ders dönemi bitsin, online oyun dönemi başlasın.

T.P.G.

80+ Titanium
Ortaokulda kolaya alıştırıldık hocam maalesef.
Ya zaten eğitim sistemi çok saçma 4. Sınıfa kadar tüm dersler ondan sonra ortaokulda sayısal ve sözel sınıflar açılmalıydı. Böyle millet iyice bıktı kimi sozel derslerden çok iyidir kimi sayısalda. Seçme hakkı lisede olmamalıydı.

Rammstein

80+ Silver
Ya zaten eğitim sistemi çok saçma 4. Sınıfa kadar tüm dersler ondan sonra ortaokulda sayısal ve sözel sınıflar açılmalıydı. Böyle millet iyice bıktı kimi sozel derslerden çok iyidir kimi sayısalda. Seçme hakkı lisede olmamalıydı.
Hocam benim üç hayalim vardı. Biri aşçı olmak, biri müzisyen olmak (amatör olarak müzisyenim ama sayılmaz), kaleci olmak(bu biraz saçma gelebilir, zaten ailem izin vermedi yine). Velhasılı hiçbirini olamayacağım sanırım. Sayısal okuyup işsiz kalacağım, sonrasında da dijital medyaya yönelirim herhalde.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
şuanda düşündüğüm şey everest dağı bulutların üzerindeyse tepesinde nasıl kar var ?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
şuanda düşündüğüm şey everest dağı bulutların üzerindeyse tepesinde nasıl kar var ?
Bulutlar 13.000 metreye kadar oluşabiliyor kanka. Everest'in altında olması üstüne olmadığı anlamına gelmez.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Tekgöz
Instagram
@arda.tekgoz
ŞU DOLARI YÜKSELTENLERİN TEK TEK ANA****** DÜŞÜRENLERİN ANALARININ ELİNİ ÖPİYİM

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Bulutlar 13.000 metreye kadar oluşabiliyor kanka. Everest'in altında olması üstüne olmadığı anlamına gelmez.
beki ya kanka
Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın da mı 0 derece olacak demektir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Gökdeniz Emir
Madem içimizden geçenleri söyleyebiliyoruz. LoL TR Serverindeki bazı oyuncular ve CS:GO Yoldaş global elo oyuncularına sesleniyorum. İnsanda hiç mi mantık olmaz biraz olsun akıl kârı hamleler yapmıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,679
Üyeler
167,180
Son üye
APEX-musta
Top Bottom