rcxan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 784
Tamam HocamTelefonu eline al rehberi aç ara konuş kanka. Bir müddet daha böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aminnnn. İnşallah cnm.
Tamam HocamTelefonu eline al rehberi aç ara konuş kanka. Bir müddet daha böyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aminnnn. İnşallah cnm.
Ya zaten eğitim sistemi çok saçma 4. Sınıfa kadar tüm dersler ondan sonra ortaokulda sayısal ve sözel sınıflar açılmalıydı. Böyle millet iyice bıktı kimi sozel derslerden çok iyidir kimi sayısalda. Seçme hakkı lisede olmamalıydı.Ortaokulda kolaya alıştırıldık hocam maalesef.
Hocam benim üç hayalim vardı. Biri aşçı olmak, biri müzisyen olmak (amatör olarak müzisyenim ama sayılmaz), kaleci olmak(bu biraz saçma gelebilir, zaten ailem izin vermedi yine). Velhasılı hiçbirini olamayacağım sanırım. Sayısal okuyup işsiz kalacağım, sonrasında da dijital medyaya yönelirim herhalde.Ya zaten eğitim sistemi çok saçma 4. Sınıfa kadar tüm dersler ondan sonra ortaokulda sayısal ve sözel sınıflar açılmalıydı. Böyle millet iyice bıktı kimi sozel derslerden çok iyidir kimi sayısalda. Seçme hakkı lisede olmamalıydı.
Veigar'a Unicorn kostümü gelse nolur .DŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Bulutlar 13.000 metreye kadar oluşabiliyor kanka. Everest'in altında olması üstüne olmadığı anlamına gelmez.şuanda düşündüğüm şey everest dağı bulutların üzerindeyse tepesinde nasıl kar var ?
şuanda düşündüğüm şey everest dağı bulutların üzerindeyse tepesinde nasıl kar var ?
Bulutlar 13.000 metreye kadar oluşabiliyor kanka. Everest'in altında olması üstüne olmadığı anlamına gelmez.
beki ya kankaBulutlar 13.000 metreye kadar oluşabiliyor kanka. Everest'in altında olması üstüne olmadığı anlamına gelmez.
18 yaşından önce içersin boşuna düşünme ve bira içme git şarap, vodka iç onlar daha güzelYa cok sacma ama 18 yaşından sonra içki içer miyim diye düsünüyom bira falan.
Erkek adam rakı içer.18 yaşından önce içersin boşuna düşünme ve bira içme git şarap, vodka iç onlar daha güzel