Aklından Geçeni Söyle

Old olunca çok havalı olur muyuz diye düşünmekteyim, bir de midyenin tadı nasıl ola ki, Hayko nasıl brutal yapıyor, ben niye yapamıyorum, saçım uzasın, bir an önce ayın 20si gelsin, online ders dönemi bitsin, online oyun dönemi başlasın.

Ortaokulda kolaya alıştırıldık hocam maalesef.
Ya zaten eğitim sistemi çok saçma 4. Sınıfa kadar tüm dersler ondan sonra ortaokulda sayısal ve sözel sınıflar açılmalıydı. Böyle millet iyice bıktı kimi sozel derslerden çok iyidir kimi sayısalda. Seçme hakkı lisede olmamalıydı.

Ya zaten eğitim sistemi çok saçma 4. Sınıfa kadar tüm dersler ondan sonra ortaokulda sayısal ve sözel sınıflar açılmalıydı. Böyle millet iyice bıktı kimi sozel derslerden çok iyidir kimi sayısalda. Seçme hakkı lisede olmamalıydı.
Hocam benim üç hayalim vardı. Biri aşçı olmak, biri müzisyen olmak (amatör olarak müzisyenim ama sayılmaz), kaleci olmak(bu biraz saçma gelebilir, zaten ailem izin vermedi yine). Velhasılı hiçbirini olamayacağım sanırım. Sayısal okuyup işsiz kalacağım, sonrasında da dijital medyaya yönelirim herhalde.

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Veigar'a Unicorn kostümü gelse nolur .D

şuanda düşündüğüm şey everest dağı bulutların üzerindeyse tepesinde nasıl kar var ?

ŞU DOLARI YÜKSELTENLERİN TEK TEK ANA****** DÜŞÜRENLERİN ANALARININ ELİNİ ÖPİYİM

Bulutlar 13.000 metreye kadar oluşabiliyor kanka. Everest'in altında olması üstüne olmadığı anlamına gelmez.
beki ya kanka
Eğer bugün hava sıcaklığı 0 derece ise ve yarın iki kat daha soğuk olacaksa, yarın da mı 0 derece olacak demektir?

Madem içimizden geçenleri söyleyebiliyoruz. LoL TR Serverindeki bazı oyuncular ve CS:GO Yoldaş global elo oyuncularına sesleniyorum. İnsanda hiç mi mantık olmaz biraz olsun akıl kârı hamleler yapmıyorlar.

Geri