Aklından Geçeni Söyle

Şaka gibi. Bende yaklaşık aynı değerleri alıyorum diyebilirim 6'ya 0.7 alıyorum. 80 lira kazıklanıyorum her ay.
Aslında sorun internet sağlayıncılarında değil altyapıda. 20 yıllık telefon kabloları üzerinden dağıtılan internet bu kadar oluyor.

Aslında sorun internet sağlayıncılarında değil altyapıda. 20 yıllık telefon kabloları üzerinden dağıtılan internet bu kadar oluyor.
Çok haklısın valla çalışma yapılacaktır deniliyor çalışma yapılıyor diyor ama bir gelişme yok.

Ekler

• Kablonet1.webp
    Kablonet1.webp
    19.3 KB · Hit: 59
Kullandığın tarifenin adı ne? Bende ya Türksat'a ya da TürkNet'e geçiş yapacağım.

kablonet altyapısı var ise kesinlikle kablonet ben yüz güldüren aldım sadece 19.00-24.00 arası hız 25 oluyor onun dışında mükemmel herhangi bir ağrızada diek geliyorlar 2.30 dakikada müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz ben yasak varken başvuru yaotım 3. gün int vardı

kablonet altyapısı var ise kesinlikle kablonet ben yüz güldüren aldım sadece 19.00-24.00 arası hız 25 oluyor onun dışında mükemmel herhangi bir ağrızada diek geliyorlar 2.30 dakikada müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz ben yasak varken başvuru yaotım 3. gün int vardı
Bana TürkNet çok cazip geldi. Tek paket var ve değerleri çok iyi. Altyapı yok ise 10 lira fazla verip yüksek değerde alınabiliyor.

Bana TürkNet çok cazip geldi. Tek paket var ve değerleri çok iyi. Altyapı yok ise 10 lira fazla verip yüksek değerde alınabiliyor.
bende turknet düşünmüştüm max 35 veriyorlardı bende kablonet geçtim

bende turknet düşünmüştüm max 35 veriyorlardı bende kablonet geçtim
Zaten 10 lira fazla verip aynı değerleri alacaktın tekrar. Senin için altyapısı bulunanı seçmen daha iyi olmuş.

Geri