Hiçbir şey düşünmemeyi düşünürken beyninin hiçbir şey düşünmemeyi düşünmesi.Buraya nasıl enteresan bir şeyler yazabilirim düşüncesi mevcut, bulamadığım için bunu yazıyorum.
Cünkü Dolar değerli TL'ye oranla .Neden dolar 7 diye düşünüyorum şuan
Telefonumun şarj olmama problemini nasıl çözeceğimŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
İçersin kesin en azından denersin. Şahsen denedim fakat benlik değilmiş sende nasıl olur etkisi bilememYa cok sacma ama 18 yaşından sonra içki içer miyim diye düsünüyom bira falan .
Bilgisayarı parça parça mı toplasam yoksa hazır olarak mı alsam.Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Ya batarya değişecek, şarj soketi sorunlu olabilir, şarj aleti sorunlu olabilir. Kisacası hepsini dene bak bakalım hangisi sıkıntılı.Telefonumun şarj olmama problemini nasıl çözeceğim
Parçalayıp tekrar topla kanka en iyisi.Bilgisayarı parça parça mı toplasam yoksa hazır olarak mı alsam.
Şarj aleti sorunlu değil daha önce değiştirdim. İçinde ki şarj soketi problemli sanıyorum.Ya batarya değişecek, şarj soketi sorunlu olabilir, şarj aleti sorunlu olabilir. Kisacası hepsini dene bak bakalım hangisi sıkıntılı.
Yok deneyeceğime eminim ama çok yakıyormuş ona dayanabilir miyim bilmemİçersin kesin en azından denersin. Şahsen denedim fakat benlik değilmiş sende nasıl olur etkisi bilemem
Haram bro.Yok deneyeceğime eminim ama çok yakıyormuş ona dayanabilir miyim bilmem
Aklıma No.1 geldi adam içtiği biranın markasını bilmiyor ama alkol oranını biliyor .
Knk bence hazır ama almadan buraya yazsın çünkü kendin toplama gaming gecesinden değilse çok pahalı oluyorParçalayıp tekrar topla kanka en iyisi.