T.P.G.
80+ Titanium
Sadece hayal**Hukuk okuyup sınıf tekrarı yapmamak...
Var işte bir hayalimiz.
Sadece hayal**Hukuk okuyup sınıf tekrarı yapmamak...
Var işte bir hayalimiz.
Abi birine küfür etsek hapise girer miyizVakti geldiğinde buraya "Forumun Avukatıyım!" yazmak dileğiyle...
Kanki inanmayacaksın ama iyi bir avukat bir hakaret için yüksek meblağlarda ceza ödettirebilir.Abi birine küfür etsek hapise girer miyiz
Konu yine hortlamışken lan arkadaşlarım 5 kişiyiz diye beni oyuna almadıKanki inanmayacaksın ama iyi bir avukat bir hakaret için yüksek meblağlarda ceza ödettirebilir.
Hapis cezası, hakarette bulunduğun kişi milleti temsil eden nitelikte değilse büyük ihtimalle para cezasına çevrilir.
Bu konuyu yıllar boyu hortlatabilirsiniz, sorun yok.Konu yine hortlamışken lan arkadaşlarım 5 kişiyiz diye beni oyuna almadı
3 tane şarj aldım bunu yazdığımdan beri, üçüncüyü sorunsuz kullanıyorum artık dördüncüyü ne zaman alırım onu düşünüyorum.Telefonumun şarj olmama problemini nasıl çözeceğim
Neyse ki arkamda Yasin Çelik var (!)Kanki inanmayacaksın ama iyi bir avukat bir hakaret için yüksek meblağlarda ceza ödettirebilir.
Hapis cezası, hakarette bulunduğun kişi milleti temsil eden nitelikte değilse büyük ihtimalle para cezasına çevrilir.