Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Mutluluk aslanın ağzında...
doların ***Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Aga 1 haftadır yoktum oyuna girdim 2 saat bekledim kimse gelmediKonu yine hortlamışken lan arkadaşlarım 5 kişiyiz diye beni oyuna almadı![]()
Keşke tek derdimiz bileşeni takmak olsa.T6 söyledim gelice nasıl takıcam diye düşünüyorum.
BİLGİSAYARIM OLMASINI İSTİYORUM AMA BOŞ HAYALŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
139 liraya aldımKeşke tek derdimiz bileşeni takmak olsa.
Onu almak için 180TL'yi nasıl toplayabileceğimizin rehberini bekliyoruz hocam.
Yine akşam akşam eskiler aklıma geldi ya. Daha demin babası çocuğa 2060 super almış. Beni adam 9 yaşında sanayiye attı 13 yaşında geri aldı üstelik bilgisayar almak için biriktirdiğim parayı da elimden aldı. Kim bilir ne yapmıştır ya.Bu konuyu yıllar boyu hortlatabilirsiniz, sorun yok.![]()
nedenİncehesap pişmanlıktır.