Neler Yeni

Aklından Geçeni Söyle

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Ben de reaksiyon nasıl kasılıyo diye düşünüyodum şimdi anladım

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Bu internetlere ne oluyor?

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Şimdiden 56 sayfa olmuş kitabını mı çıkartsak ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu internetlere ne oluyor?
İnternete bişey olmuyo bi konuyo yüzlerce veya binlerce mesaj aynı anda girdiğiiçin olabilirmi

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
İnsanların keyif aldığı bir konu sana batıyor sanırım. Kendi açıp tutturamayınca tabii.
Bana hiç bir şey battığı yok kendinizi bişey sanıp hemen insanları yargılayarak eline bişey geçeceğini sanıyosan daha çook beklersin burada herkes istediği şekilde takılır tabi forum kurallarına uyarak ama sizin gibiler hep böyle düşündüğünüz için hiç bi yere varamazsınız

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Bana hiç bir şey battığı yok kendinizi bişey sanıp hemen insanları yargılayarak eline bişey geçeceğini sanıyosan daha çook beklersin burada herkes istediği şekilde takılır tabi forum kurallarına uyarak ama sizin gibiler hep böyle düşündüğünüz için hiç bi yere varamazsınız
Dediklerinden hiçbir şey anlamadım ama, haklısın.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Şimdiden 56 sayfa olmuş kitabını mı çıkartsak ne

İnternete bişey olmuyo bi konuyo yüzlerce veya binlerce mesaj aynı anda girdiğiiçin olabilirmi
Dostum sorun forumla ilgili değil, Türk Telekom kullanıyorum ve internet yavaşlığı mevcut. Sitelere giriş yapamıyorum.

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk

ahenk'

80+ Silver
Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Son buluşmamızda sana sımsıkı sarılmıştım ama o günün akşamı en yakın arkadaşımla öpüşürken gördüm ya yıkıldım. Allah belanı versin Buse

Bir de Allah'a şunu sormak istiyorum. Neden Türkiye ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,085
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom