Aklından Geçeni Söyle

çalıştığım yere hastahaneye gidecem diyip yarın yeni kuracağım iş için dükkan bakmaya gideceğim :D
Buna ne denir şimdi. 😅
Allah işlerinizi rast getirsin hocam. Kendinize güveniyorsanız iyi bir iş kuracağınıza emin. 😊

Buna ne denir şimdi. 😅
Allah işlerinizi rast getirsin hocam. Kendinize güveniyorsanız iyi bir iş kuracağınıza emin. 😊
inşaAllah kardeşim. Her zaman çok çalışıp gerekeni yaradana bırakmak gerek. Var aklımızda birşeyler. Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin inşaAllah

inşaAllah kardeşim. Her zaman çok çalışıp gerekeni yaradana bırakmak gerek. Var aklımızda birşeyler. Rabbim herkesin gönlüne göre nasip etsin inşaAllah
Nasipse olur zaten hocam. Allah yardımcınız olsun. 😊 💚

Ulan ne adamsın sen, merak ettiğin şeye bak :D. "Kimseyle konuşmak istemiyorum." dedi, konuşmuyoruz, öyle kaldı işte. :sneaky:
Kalsın hocam boşver. Ağzındaki sigara kadar değeri olmasın senin gözünde. O seni çoktan gözden çıkarmış. 😊:)🙁😔😭

Kalsın hocam boşver. Ağzındaki sigara kadar değeri olmasın senin gözünde. O seni çoktan gözden çıkarmış. 😊:)🙁😔😭
Eyvallah, öyle yaptım ya zaten. Bu arada bu profil fotoğrafını her yerde kullanıyorum, bu fotoğraf sonsuza kadar değişmeyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,612
Üyeler
187,859
Son üye
reewask
Geri