Teşekkürler.Gelir inşallah gelir. Hayırlı olsun dostum.![]()
Teşekkürler.Gelir inşallah gelir. Hayırlı olsun dostum.![]()
Platinum hayırlı olsun reis.Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Sağolasın kral.Platinum hayırlı olsun reis.
Üstüme gelmeyin Allah aşkına ya!Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Oğlum O Senin YENGEN YENGEN.Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Bir gün öyle bir imkanın olursa beni de çağır kanka.Dasha Taran'ı bir kere yakından görmeden ölmek istemiyorum.
Bir gün öyle bir imkanın olursa beni de çağır kanka.
SelamŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!