A.selamSelam
Ah ah cemre keşke benim sana karşı duygularımı kendin kadar güzl oldugunu bilseydin keşkeŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Benim ve sizin düşünceleri ve durumu :Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
sonsuza kadar çiğköfte lahmacun kebab iskenden tavuk dürüm vb yiyip bilgisayar alıp oyun oynamak istiyorum hayat bunu yapmam için tahminen kaç yıl çalışmam gerek cvp sonsuza kadar aslfhasıudjfhasd neyse Allah herkese istediğini versinŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!
Kebabı ben verebilirim, bana arkadaşlarım KEBAPÇI CELAL BABA der.sonsuza kadar çiğköfte lahmacun kebab iskenden tavuk dürüm vb yiyip bilgisayar alıp oyun oynamak istiyorum hayat bunu yapmam için tahminen kaç yıl çalışmam gerek cvp sonsuza kadar aslfhasıudjfhasd neyse Allah herkese istediğini versin
Birgün bu durumumdan kurtulup cok para kazanırsam buraya geri dönüp 2. Mesajimi atacağım bura inssŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!