Ulan ben bu gidişle ne olcam
Hocam yok be anlık bi geldi böyle
Bende de w tuşu sorunu var baya sert bastırmam gerekiyor. Garantiye yollayacağım. Birdaha böyle markalardan bir şey almam. Parayı basarım en azından düzgün bir şey gelir.JD 712 Kulaklığım Dipses sorunlu
GP Saber klavyemin "W" tuşu çalışmıyor
Hoparlörün sesi cızırtılı çıkmaya başladı
C24G1 monitörün sorunları zaten bitmek bilmiyor
Sistemimde kullandığım RC500 SSD kronik sorunlu çıktı
Telefonum bozuldu açılmıyor
Teknoloji şans işiyse, şansımı seveyim.
Kanka çözüm basit git gusül al zor değilJD 712 Kulaklığım Dipses sorunlu
GP Saber klavyemin "W" tuşu çalışmıyor
Hoparlörün sesi cızırtılı çıkmaya başladı
C24G1 monitörün sorunları zaten bitmek bilmiyor
Sistemimde kullandığım RC500 SSD kronik sorunlu çıktı
Telefonum bozuldu açılmıyor
Teknoloji şans işiyse, şansımı seveyim.
Aynen öyle dostum.Bende de w tuşu sorunu var baya sert bastırmam gerekiyor. Garantiye yollayacağım. Birdaha böyle markalardan bir şey almam. Parayı basarım en azından düzgün bir şey gelir.
belli belirsiz bir çizik falan koyacağım çizik yoksa yeni bir şey yolladıklarını anlarım ama kimseye tavsiye etmiyorum 300tl koyun Corsair, razer falan alın.Aynen öyle dostum.
Garanti %90 ihtimalle aynı kutuya koyup sağlam diye geri yollayacak haberin olsun.
Umarım şanslısındır.
300TL'ye Saber alınacağına Logitech G213, HyperX Alloy Core, CM MK110 gibi klavyeler almak çok daha mantıklı.belli belirsiz bir çizik falan koyacağım çizik yoksa yeni bir şey yolladıklarını anlarım ama kimseye tavsiye etmiyorum 300tl koyun Corsair, razer falan alın.
bende ogre var300TL'ye Saber alınacağına Logitech G213, HyperX Alloy Core, CM MK110 gibi klavyeler almak çok daha mantıklı.
Aynı şey aga ne farkeder.bende ogre var
Hocam Masterkeys Lite ı satmasam gönderirdim size cidden. Önceden bilsem satmaz sana verirdim.Aynı şey aga ne farkeder.
Kalitesiz çin malı switch işte.