Aklından Geçeni Söyle

1 şey doğru gidiyorsa 10 şey neden sorunlu olur ki anlamıyorum

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Ah ah cemre keşke benim sana karşı duygularımı kendin kadar güzl oldugunu bilseydin keşke

çohhh mutsuzum :S

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
sonsuza kadar çiğköfte lahmacun kebab iskenden tavuk dürüm vb yiyip bilgisayar alıp oyun oynamak istiyorum hayat bunu yapmam için tahminen kaç yıl çalışmam gerek cvp sonsuza kadar aslfhasıudjfhasd neyse Allah herkese istediğini versin

sonsuza kadar çiğköfte lahmacun kebab iskenden tavuk dürüm vb yiyip bilgisayar alıp oyun oynamak istiyorum hayat bunu yapmam için tahminen kaç yıl çalışmam gerek cvp sonsuza kadar aslfhasıudjfhasd neyse Allah herkese istediğini versin
Kebabı ben verebilirim, bana arkadaşlarım KEBAPÇI CELAL BABA der.

Birgün bu durumumdan kurtulup cok para kazanırsam buraya geri dönüp 2. Mesajimi atacağım bura inss

psu garantiden geldi ama bak allahın işine hala aynı sorun :mad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,673
Üyeler
187,867
Son üye
cagatayyrj
Geri