Neler Yeni

Yardım AKORTEK (teknobiyotik) THH karara bağlandı yapılan savunmaya bakın :D

Can...

80+ Platinum
sonunda ayrıntılı şekilde şikayetimi verdim fatura servis raporu sorunsuz denilip gönderildiği evrakı gönderdim sonuç ne olacak bakalım bu müşteriye gram özen göstermeyen gram değer vermeyen gram güven vermeyen firmayla işim bitmiştir her şey ürünü size kakalayana kadar bana kalırsan bu berbat firmadan termal macun bile almayın o bile bozuk çıkar 130 liranın kaçtığıyla kalırsınız bir hata yapıp piyasanın 200 tl altında diye ryzen 5 5500 almak gibi bir hata yaptım 12.08.2022 tarihinde ve ürün 2.5 3 hafta sonra bozuldu net bozuk kanıtlarım sorun yok video ile vs yani bunlar bildiğin resmi dolandırıcılar birde ben işlemcim 2 kez sorunsuz diye geri dönünce dedim kanıt atın o zaman mail geldi fotoğraf var yine bir ryzen 5 5500 ve cpu z neymiş işlemci çalışıyor nerde benim seri no su yani hem satış sonrası destek yok onu geçtim açık açık yalancılık ta var çalışıyor ayağına başka işlemci bana atılıyor bende acaba diyerekten dün gittim bilgisayarcıya işlemcimi test ettirdim 2. geldiğinde kutu açılış videosu da çektim taktık pc ye pc daha açılmıyor bile işlemciden dolayı sürekli resetliyor fanlar hızlı çalışıyor yani bunlar bana nasıl cpuz görseli atıyor anlayamadım o da servis elemanının kaşarlığı böyle insanlık olmaz yani ayıptır günahtır bizlere bu para ne zorlukla kazanıyor neyse arkadaşlar bu firmaya bulaşmayın isterse 500 tl altı olsun berbat git 2. el al bunlardan daha güvenilir yani ürün geldiğinde pini bile azıcık eğilmişti yazık günah.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonunda ayrıntılı şekilde şikayetimi verdim fatura servis raporu sorunsuz denilip gönderildiği evrakı gönderdim sonuç ne olacak bakalım bu müşteriye gram özen göstermeyen gram değer vermeyen gram güven vermeyen firmayla işim bitmiştir her şey ürünü size kakalayana kadar bana kalırsan bu berbat firmadan termal macun bile almayın o bile bozuk çıkar 130 liranın kaçtığıyla kalırsınız bir hata yapıp piyasanın 200 TL altında diye ryzen 5 5500 almak gibi bir hata yaptım 12.08.2022 tarihinde ve ürün 2.5 3 hafta sonra bozuldu net bozuk kanıtlarım sorun yok video ile vs yani bunlar bildiğin resmi dolandırıcılar birde ben işlemcim 2 kez sorunsuz diye geri dönünce dedim kanıt atın o zaman mail geldi fotoğraf var yine bir ryzen 5 5500 ve cpu z neymiş işlemci çalışıyor nerde benim seri no su yani hem satış sonrası destek yok onu geçtim açık açık yalancılık ta var çalışıyor ayağına başka işlemci bana atılıyor bende acaba diyerekten dün gittim bilgisayarcıya işlemcimi test ettirdim 2. geldiğinde kutu açılış videosu da çektim taktık pc ye pc daha açılmıyor bile işlemciden dolayı sürekli resetliyor fanlar hızlı çalışıyor yani bunlar bana nasıl cpuz görseli atıyor anlayamadım o da servis elemanının kaşarlığı böyle insanlık olmaz yani ayıptır günahtır bizlere bu para ne zorlukla kazanıyor neyse arkadaşlar bu firmaya bulaşmayın isterse 500 TL altı olsun berbat git 2. el al bunlardan daha güvenilir yani ürün geldiğinde pini bile azıcık eğilmişti yazık günah.
sonuçları sizlerle paylaşırım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,414
İsim
Hacı
En iyisini yapmışsın.

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Can...

80+ Platinum

Bilal539

80+ Silver
hocam şimdi savunması istendi yazıyordu savunması geldi olarak değişmiş nedir şimdiki aşama karar mı çıkacak yoksa başka bir şey mi
Bende ekran kartımı verdim savunması geldi yazsa bile bilir kişi sonuçlanması 6 ayı bulur. Benimkinin üzerinden 3 ay geçti.

Can...

80+ Platinum

Bilal539

80+ Silver
sizde ne gibi sorun yaptılar
Benimkinde coil wine oldu ekran bazen bilgisayarda kararıyor donuyor bir şey yok diyip gönderdiler bende direk thh ye verdim garantiye vermeden önce ve sonra videolarım mevcuttu 3 ay geçti savunması gelmiş ama bilir kişi gelip kontrol eder bir altı ayı bulur sonuçlanması.

Can...

80+ Platinum
Benimkinde coil wine oldu ekran bazen bilgisayarda kararıyor donuyor bir şey yok diyip gönderdiler bende direk thh ye verdim garantiye vermeden önce ve sonra videolarım mevcuttu 3 ay geçti savunması gelmiş ama bilir kişi gelip kontrol eder bir altı ayı bulur sonuçlanması.
ha ürünü kontrole mi geliyolar e benim ikamet farklı o ne olacak aldırmamıştım daha

Can...

80+ Platinum
arkadaşlar tarafıma mail geldi ürünü teslim etmem gerektiği ürün test edilecek kendi sistemini getirebilirsin veya bizim sistemimizde deneriz dediler fakat ben ikamet adresimde ikamet etmiyorum yoğunluktan alamadım adresimi eski adresim muğla ben izmir deyim kargo ile ulaştırılır mı acaba yoksa tanıdıklarım var onlar aracılığıyla gönderirim

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar bilirkişi raporu çıktı mailden haberleşiyorduk bilirkişiyle neyse işim bitti adresi yollar mısın dedi kargo ile göndermek zorunda kalmıştım neyse sonra sordum işlemcinin durumu nedir diye şöyle bir cevap aldım :)
bilir kişi :Bu konularda bilgi vermemiz yasak maalesef. Raporu Heyet'e yolladım ben, kararı kendileri verecek lakin şu kadarını belirtmek isterim ki, anakartınızın uyumluluğunu ve/veya Bios sürümünüzü kontrol etmenizi öneriyorum.
neyse yani uyumlu olmama durumu imkansız hacılar sonracıma bu işlemci 3 4 anakartta da aynı şekilde pcye sürekli reset attırıp tüm fanları kökleyip başlatmadı pc yi arada bir açıldı yine reset attı anakartlar şunlardı sistemde takılı olan gigabyte b450m s2h tı sonra bu hata olunca ertesi gün oldu durduk yere sonrasında elimde ki parçalar arasında b350 f rog vardı biosu güncel şekilde iki anakartta bios ayarlarını resetledim bile neyse elimde yedek parça kısıtlı olduğu için bilgisayarcıya gittim aynı sorun orada da oldu ve oda asus prime b450 denedi komple farklı parçalar ile yani diğer parçalar sorunsuz net yani ondan sonra zaten garanti vs oldu geldi yine çalışmadı falan o arada da kendime yeni işlemci almıştım geri yolladım ve döndüğünde üniversitede olduğum içni 3 ay civarı işlem yapamadım neyse sonra thh yolunu tuttum tutmadan önce de yine aynı bilgisayarcıma gidip denedim kendim ve yine aynı şekil daha fazla emin olmak için başka bir yere gittim orada da aynı ben anlamadım gitti bu işlmeci bir tek bende mi bozuluyor YOKSA BU BİLİR KİŞİ TARAF MI TUTUYOR neyse ürün şimdi bana geri gelecek ben de tekrar denicem başka başka bilgisayarcılar da yani umarım bozuktur da gerçekten de mahkemede şunlarla güzelce uğraşayım istiyorum yeter yani bir ben anlamadım bu olayı işlemci sadece bende çalışmıyor ne hikmetse BURAYA KADAR OKUDUYSANIZ TEŞEKKÜRLER

BU ARADA DAHA KARAR ÇIKMADI THH DEN BEKLİYORUM SADECE

@Abdullah Hacıgül abi benim şu işlemciyi sana kargolasam bakma şansın var mı harbi ben delircem artık bir bende bozuluyor terbiyesiz heralde

Son düzenleme:

Hoksi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hoksi Bey
Çok bozdu bunlar kendilerini.her yerde şikayet çıkıyor karşıma,,r5 5600 aldim geçen hafta hata ettim.daha alışveriş yapmam bunlardan

Can...

80+ Platinum
Çok bozdu bunlar kendilerini.her yerde şikayet çıkıyor karşıma,,r5 5600 aldim geçen hafta hata ettim.daha alışveriş yapmam bunlardan
knk onları da geçtim yeter da bilirkişinin dediğine bakar mısın hacı yazdım bir üstte onu oku

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,021,337
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom