Can...
80+ Platinum
sonunda ayrıntılı şekilde şikayetimi verdim fatura servis raporu sorunsuz denilip gönderildiği evrakı gönderdim sonuç ne olacak bakalım bu müşteriye gram özen göstermeyen gram değer vermeyen gram güven vermeyen firmayla işim bitmiştir her şey ürünü size kakalayana kadar bana kalırsan bu berbat firmadan termal macun bile almayın o bile bozuk çıkar 130 liranın kaçtığıyla kalırsınız bir hata yapıp piyasanın 200 tl altında diye ryzen 5 5500 almak gibi bir hata yaptım 12.08.2022 tarihinde ve ürün 2.5 3 hafta sonra bozuldu net bozuk kanıtlarım sorun yok video ile vs yani bunlar bildiğin resmi dolandırıcılar birde ben işlemcim 2 kez sorunsuz diye geri dönünce dedim kanıt atın o zaman mail geldi fotoğraf var yine bir ryzen 5 5500 ve cpu z neymiş işlemci çalışıyor nerde benim seri no su yani hem satış sonrası destek yok onu geçtim açık açık yalancılık ta var çalışıyor ayağına başka işlemci bana atılıyor bende acaba diyerekten dün gittim bilgisayarcıya işlemcimi test ettirdim 2. geldiğinde kutu açılış videosu da çektim taktık pc ye pc daha açılmıyor bile işlemciden dolayı sürekli resetliyor fanlar hızlı çalışıyor yani bunlar bana nasıl cpuz görseli atıyor anlayamadım o da servis elemanının kaşarlığı böyle insanlık olmaz yani ayıptır günahtır bizlere bu para ne zorlukla kazanıyor neyse arkadaşlar bu firmaya bulaşmayın isterse 500 tl altı olsun berbat git 2. el al bunlardan daha güvenilir yani ürün geldiğinde pini bile azıcık eğilmişti yazık günah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonuçları sizlerle paylaşırımsonunda ayrıntılı şekilde şikayetimi verdim fatura servis raporu sorunsuz denilip gönderildiği evrakı gönderdim sonuç ne olacak bakalım bu müşteriye gram özen göstermeyen gram değer vermeyen gram güven vermeyen firmayla işim bitmiştir her şey ürünü size kakalayana kadar bana kalırsan bu berbat firmadan termal macun bile almayın o bile bozuk çıkar 130 liranın kaçtığıyla kalırsınız bir hata yapıp piyasanın 200 TL altında diye ryzen 5 5500 almak gibi bir hata yaptım 12.08.2022 tarihinde ve ürün 2.5 3 hafta sonra bozuldu net bozuk kanıtlarım sorun yok video ile vs yani bunlar bildiğin resmi dolandırıcılar birde ben işlemcim 2 kez sorunsuz diye geri dönünce dedim kanıt atın o zaman mail geldi fotoğraf var yine bir ryzen 5 5500 ve cpu z neymiş işlemci çalışıyor nerde benim seri no su yani hem satış sonrası destek yok onu geçtim açık açık yalancılık ta var çalışıyor ayağına başka işlemci bana atılıyor bende acaba diyerekten dün gittim bilgisayarcıya işlemcimi test ettirdim 2. geldiğinde kutu açılış videosu da çektim taktık pc ye pc daha açılmıyor bile işlemciden dolayı sürekli resetliyor fanlar hızlı çalışıyor yani bunlar bana nasıl cpuz görseli atıyor anlayamadım o da servis elemanının kaşarlığı böyle insanlık olmaz yani ayıptır günahtır bizlere bu para ne zorlukla kazanıyor neyse arkadaşlar bu firmaya bulaşmayın isterse 500 TL altı olsun berbat git 2. el al bunlardan daha güvenilir yani ürün geldiğinde pini bile azıcık eğilmişti yazık günah.