Neler Yeni

Yardım AKORTEK (teknobiyotik) THH karara bağlandı yapılan savunmaya bakın :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,986
İsim
yusuf ecer
Bu iş şans işi sanırım, teknobiyotikten çok alışverişim oluyor ama hiçbirinde sorun yaşamadım yaşamıyorum da

Bilal539

80+ Silver
YA o kadar eminim ki yani stress oldum ya teknobiyotik te o kadar güzel oynuyor ki adamlar beni inandırıyordu gözümün onunde reset atan pc nin işlemci kaynaklı olmadığına birde şimdi böyle bir cevap alınca bilir kişiden tam sinir oldum
Bilirkişi eve mi geliyor kontrole.

Can...

80+ Platinum
Bilirkişi eve mi geliyor kontrole.
sen götürüyorsun heral de ben ikameti aldırmadığım için kargo ile gönderdim izmir de yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu iş şans işi sanırım, teknobiyotikten çok alışverişim oluyor ama hiçbirinde sorun yaşamadım yaşamıyorum da
knk şans işide bozuk işlemciye çalışıyor deniliyor ben ona ayar oldum bir önceki sayfada yazdığım uzun mesaja bak anlarsın

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,986
İsim
yusuf ecer
sen götürüyorsun heral de ben ikameti aldırmadığım için kargo ile gönderdim izmir de yaşıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk şans işide bozuk işlemciye çalışıyor deniliyor ben ona ayar oldum bir önceki sayfada yazdığım uzun mesaja bak anlarsın
Az çok okudum, işlemci bozuk değil gibi anlamadım kafam yandı :D

Can...

80+ Platinum

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Kenan Çelik
Konunun girişini okur okumaz anakartın bios güncellemesi ile alakalı bir problem olabileceği geldi aklıma. Kaldı ki bilir kişi raporu da öyle gelmiş. Sadece kafama takılan bir süre çalıştıktan sonra bozulması tuhaf geldi. Ancak ona da olası bir otomatik bios güncellemesi yapılmış olabileceği aklıma geliyor.
Siz bence sakin ve sağlıklı olarak bir kere daha düşünün ve sisteminizi gözden geçirin. 20 yıldır pc toplarım daha henüz arızalı işlemci görmedim. Ama bios nedeniyle anakart-işlemci sorunu yaşadığım çok olmuştur.

Top Bottom