Neler Yeni

Yardım AKORTEK (teknobiyotik) THH karara bağlandı yapılan savunmaya bakın :D

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
knk onları da geçtim yeter da bilirkişinin dediğine bakar mısın hacı yazdım bir üstte onu oku
Kankam çalışıyor demek ki işlemci. Bilirkişinin ben bilgi veremem ama anakartınızı ve biosunuzu kontrol edin demesi de bayağı komik 😀.

Can...

80+ Platinum
Kankam çalışıyor demek ki işlemci. Bilirkişinin ben bilgi veremem ama anakartınızı ve biosunuzu kontrol edin demesi de bayağı komik 😀.
knk yani mantıklı bir tane lafları yok tekno biyotik in dediği aynı saçmalığı söylüyor bana biosunu kontrol etğğğğ ehehehh lan zaten diyorum yazmışım raporda sistem ertesi gün bozuldu uyumlu olmasa bios güncel olmasa pc ye işlemciyi ilk taktığımda 3 3.5 hafta sorunsuz niye çalışsın anasını satayım ya neyse zaten bisoları da güncel di anakartların hatta teknobiyotıkt garantiden geldiğin de önerdiği için sistemde takılı anakartımın (b450m s2h) biosunu bile güncelledim zaten günceldi ama 3 4 gün önce yeni bios gelmişti bir işler var ama çözemedim

Bilal539

80+ Silver
knk yani mantıklı bir tane lafları yok tekno biyotik in dediği aynı saçmalığı söylüyor bana biosunu kontrol etğğğğ ehehehh lan zaten diyorum yazmışım raporda sistem ertesi gün bozuldu uyumlu olmasa bios güncel olmasa pc ye işlemciyi ilk taktığımda 3 3.5 hafta sorunsuz niye çalışsın anasını satayım ya neyse zaten bisoları da güncel di anakartların hatta teknobiyotıkt garantiden geldiğin de önerdiği için sistemde takılı anakartımın (b450m s2h) biosunu bile güncelledim zaten günceldi ama 3 4 gün önce yeni bios gelmişti bir işler var ama çözemedim
Sana yine erken dönmüşler benim 3 ay bitti savunması geldi de kaldı :D Bende teknobiyotiği verdim THH ye.

Can...

80+ Platinum
Sana yine erken dönmüşler benim 3 ay bitti savunması geldi de kaldı :D Bende teknobiyotiği verdim THH ye.
12/02/2023 şikayet tarihi
Mesaj otomatik birleştirildi:

oh oh maşallah maillerini kontrol et belki bilirkişi yazmıştır bana sms geldi sonra maile baktım vs vs

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,133
İsim
Turuncu Keskin
Ben de ekran kartı aldım umarım sıkıntı yaşamam

Bilal539

80+ Silver
12/02/2023 şikayet tarihi

oh oh maşallah maillerini kontrol et belki bilirkişi yazmıştır bana sms geldi sonra maile baktım vs vs
benimki 1 ocak mail yada sms gelmedi bana daha beyoğlu benim heyet yoğunluk farklı olabilir.

Can...

80+ Platinum
knk o zaman bana garezi var bunun bana gelince zortluyor garantiye bilirkişiye gidince misler gibi çalışıyor maşallah

benimki 1 ocak mail yada sms gelmedi bana daha beyoğlu benim heyet yoğunluk farklı olabilir.
benim ki fethiye de hocam ondan pek yoğun değildi ondandır muhtemelen

Ben de ekran kartı aldım umarım sıkıntı yaşamam
umarım benim sorun sorun olmaktan çıktı artık THH NİN BİLİR KİŞİSİ bile alttan alttan çalışıyor dedi baksana :) ne tesadüfse aynı şey birebir teknobiyotikle dedikleri

Bilal539

80+ Silver
knk o zaman bana garezi var bunun bana gelince zortluyor garantiye bilirkişiye gidince misler gibi çalışıyor maşallah

benim ki fethiye de hocam ondan pek yoğun değildi ondandır muhtemelen
İstanbul farkı ekran kartı sıkıntılı benim hem coil wine sesi fazla hemde driver sorunları var problemli paramı alırsam deme keyfime :D

Can...

80+ Platinum
zoruma giden de işlemciyi sadece 3.5 hafta kullana bildim :D 8 aydır yatıyor oradan oraya gidiyor

Can...

80+ Platinum
İstanbul farkı ekran kartı sıkıntılı benim hem coil wine sesi fazla hemde driver sorunları var problemli paramı alırsam deme keyfime :D
hayırlısı hocam umarım taraf tutma yoktur yoksa vay o bilirkişinin de haline gerekirse borca gireceğim dava açacağım bu işlemci harbi harbi bozuksa. çalışıyorsa da yapacak bir şey yok ki hiç sanmıyorum kendim bile işlemciyi 3 4 anakart ta denedim yani

Bilal539

80+ Silver
hayırlısı hocam umarım taraf tutma yoktur yoksa vay o bilirkişinin de haline gerekirse borca gireceğim dava açacağım bu işlemci harbi harbi bozuksa. çalışıyorsa da yapacak bir şey yok ki hiç sanmıyorum kendim bile işlemciyi 3 4 anakart ta denedim yani
Denediysen bozuktur zaten canım.

Can...

80+ Platinum
Denediysen bozuktur zaten canım.
YA o kadar eminim ki yani stress oldum ya teknobiyotik te o kadar güzel oynuyor ki adamlar beni inandırıyordu gözümün onunde reset atan pc nin işlemci kaynaklı olmadığına birde şimdi böyle bir cevap alınca bilir kişiden tam sinir oldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,369
Üyeler
161,846
Son üye
szsix
Top Bottom