- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bağımsız ermeni devleti kurmak.MP nin saydığınız 2 partiden farklı olduğunu bilmiyorsunuz daha. Siyasi konu açmışsınız bir de. Amacınız nedir tam olarak?
Bağımsız ermeni devleti kurmak.MP nin saydığınız 2 partiden farklı olduğunu bilmiyorsunuz daha. Siyasi konu açmışsınız bir de. Amacınız nedir tam olarak?
Olabilir, video konusunda da bilmediğinizi bir önceki konuda belli ettiniz zaten. Millete bir de laf ediyor. Bilmediğin bir şey hakkında neden konu açarsın ki anlamıyorumBağımsız ermeni devleti kurmak.
Yahu nolur defol?Olabilir, video konusunda da bilmediğinizi bir önceki konuda belli ettiniz zaten. Millete bir de laf ediyor. Bilmediğin bir şey hakkında neden konu açarsın ki anlamıyorum![]()
Siz defolun isterseniz, yalan konu açıp milleti yanlış bilgilendiriyor bir de .dYahu nolur defol?
Yalan konu mu? 2 tarafta pkklı?Siz defolun isterseniz, yalan konu açıp milleti yanlış bilgilendiriyor bir de .d
Tamam kanka sen Dünyanın sırrını çözdün. Kabahat bende, attığı fotoğraftan zeka seviyesi belli olan biriyle neden bu kadar muhatap olduysam.Yalan konu mu? 2 tarafta pkklı?
Fnaf pp li biri mi bana bunu dedi?Tamam kanka sen Dünyanın sırrını çözdün. Kabahat bende, attığı fotoğraftan zeka seviyesi belli olan biriyle neden bu kadar muhatap olduysam.
Kanka senin pp de ne var awhjldawhjkşdshjkashjoawsdFnaf pp li biri mi bana bunu dedi?
Sonunda ne demek istediğimi anlayan biri...O yüzden bu turda oy kullanmadık zaten Türkiye Türk'tur Türk Kalacak
Bu liderler bu partiler gelip geçici biz Türk'uz hepimiz biriz hepimiz tek yumruğuzSonunda ne demek istediğimi anlayan biri...