LahmatsuDcr
80+ Silver
Benim dedemle babaannem kuzendi. Babam'ın büyük bir sorunu yok ama terleme sorunu var. Su gibi oluyor. Güneş görse sırılsıklam kalıyor.
aklı olan bir tarafına hakim olur
zihinsel bir engelide olabilir illa fiziksel olmasına gerek yok burada bahsetmek istememişNasıl yani ben tam anlayamadım bir eksiği yok dedin galiba açıklarsan sevinirim.
Aga adam "engelli çocuğum olursa bakmam" dememiş ki sadece "bu riski göze alamam" demiş.Çok büyük konuşuyorsun.
Yani genelde akraba evliliği diyince direkt engelli insan gelir akla, benim bahsettiğim kız öyle bi kız değildi. Daha küçük (bildiğim kadarıyla) sorunları vardı, mesela dişleri falan olması gerektiğinden daha farklı çıkıyordu vs. vs.Nasıl yani ben tam anlayamadım bir eksiği yok dedin galiba açıklarsan sevinirim.
İkisi aynı şey mi? Akraba doğumunda en az 10-20 kat daha riskli.Normal çocuk doğurmak ta da var bu risk.
Jdjfamca kızı kalk da s
Açıkladığın için teşekkür ederim.Yani genelde akraba evliliği diyince direkt engelli insan gelir akla, benim bahsettiğim kız öyle bi kız değildi. Daha küçük (bildiğim kadarıyla) sorunları vardı, mesela dişleri falan olması gerektiğinden daha farklı çıkıyordu vs. vs.
Ama iyi bi kızdı, kendi elinde olmadan böyle bi soruna sahip olması doğuştan beni acayip rahatsız ediyor. Oysa anne babası akraba olmasa o sorunların hiçbirini çekmek zorunda kalmayacaktı.
Benim (bizim de diyebiliriz) de tabi elimde olmadan edindiğim sorunlar var ama ben o kız kadar iyi biri değilim o yüzden pek adaletsiz gelmiyor benim sorunlarım.
İkisi aynı şey mi? Akraba doğumunda en az 10-20 kat daha riskli.
he gel gelelim bende sıkıntı var mı var ama aileden değil dış etkenlerden birazcık slklık varhocam benim anne babam akraba ama o kadar uzak ki babam la annem akraba olduklarına inanmıyor bencede çok iğrenç