Aktif Matematik ten sonra 3D Tyt Vdd mantıklı mı?

Cihat33

80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar Aktif matematik sonra 3D vdd geçtim sebebi ise aktifte olmayan Veri ve istatistik konusu ile başlayan ve 2.Dereceden Denklemler ile biten konuları öğrenmek için aldım ama kitap bana ağır geldi soruların çoğunda daha 1.bölümden kalem oynatamadım Eyüp hocanın anlatımı güzel ama sorulwr zor bu saydığım konuları hangi kitaptan ve hocadan öğrenebilirim bu kitap bana zor geldi bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Aktif matematik zaten kolay-orta bir kitap. Dengi "Matematiğin İlacı" diye biliyorum. 3D ise genel olarak sorudan soruya orta-zor bir yayındır. Bence Aktif seni zorladıysa 3D'ye geçme.

Aktif matematik zaten kolay-orta bir kitap. Dengi "Matematiğin İlacı" diye biliyorum. 3D ise genel olarak sorudan soruya orta-zor bir yayındır. Bence Aktif seni zorladıysa 3D'ye geçme.
dostum aktifte zorlanmadım zaten temel bir kitap o kitaptan buna 3D ye geçince çok zorlandım geçme sebebim ise ayt temel konuları veri istatiskit faktoriyel polinomlar gibi konular için temel atmak istedim

mantıklı değil
aktif en basit kitap 3d ise üst kademelerde kolay orta kitaplara geç hız ve renk 345 bilgi sarmalı önerim

mantıklı değil
aktif en basit kitap 3d ise üst kademelerde kolay orta kitaplara geç hız ve renk 345 bilgi sarmalı önerim
peki yazdığım konuları nasıl halledebilirim video izleyip not tutarak mı yoksa fasikül alarak mı?

Geri