Neler Yeni

Öneri Aktif Olarak Oynadığımız Oyunları Paylaşalım

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Elden Ring oynayan arkadaşlar kaç saatiniz var? Oyuna girip açık dünya da boss mu kesiyorsunuz sıkılınca?
100+ saatim olmuş sıkılınca çıkıyorum oyundan... şu sıra da sekiro da takılıyorum.
20230216115243_1.jpg

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Drift86, forza 4
Canım çok ready or not çekiyor ama oynayacak adam yok.

Ilar

80+ Bronze
Callisto Protocol nasıldı? Değer mi oynamaya?
Bana ekran kartımdan dolayı ücretsiz gelmişti. Dead Space oynamayan birisiydim. Ben sevdim ama gereksiz uzatılmış yerleri de var dı? şu an ki fiyatına değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elden Ring oynayan arkadaşlar kaç saatiniz var? Oyuna girip açık dünya da boss mu kesiyorsunuz sıkılınca?
70+ saatim var final bosuna geldim ama girmedim malenia kaldı oraları keşfediyorum. diğer bütün heryeri keşfettim. bi malenia bölgesi kaldı. arada bir giriyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Aktif olarak High On Life oynuyorum ve şu an Steam'de 92 TL, Gamepasste bulunuyor çizgisel ve farklı türde bir FPS oyunu arayanlar için güzel bir oyun. Sizler neler oynuyorsunuz şu an?
Rdr 2'ye yeniden başladım arada Gta 5 oynuyorum arada Valorant,Garry's Mod,Black Ops 2.

• Beğen

Neilq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Nail
Hogwarts legacy, elden ring, ac valhalla dlc leri

tunazadeeq

80+ Bronze
Fresh Women çok deli manyak guzel bi oyun oynamanizi tavsiye ederim parasi da ucuz 20 küsür

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Dinkum mükemmel bir oyun erken erişimde 30tl ama benim tam ihtiyacım olan oyun

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Istek listemde bekliyor. Tam olarak ne yapiyoruz ve nasil bir oyun biraz anlatir misiniz
Hayvan gibi büyük (abarttım ama büyük bir oyun) ve asla tek oynanmayacak bir oyun 3 kişi girdik 11 şubatta aldım 21. saatteyiz bugün 6-7 saat oynadık.
Oyunda bir adaya düşüyoruz ve gelişiyoruz başta bu kadarmış fln diyorsun ama bir açılıyor oyun öyle böyle değil yapacağımız şeyin sayısı çok fazla, bazı yerlerde biraz grind gerektiriyor bazı yerlerde ama bayağı keyifli.
Minecrafttan sıkılmıştık buna geçtik
Köy geliştirme diyebiliriz, ama iyi gelişerek yapıyoruz bunu, mevsimler vs var çok güzel oyun öneririm ama tek değil en az 2-3 kişi girin bence ama ortalama ing sahip olmanız gerek, ekstra olarak oyunu oynayanları biraz izleyin belli bir yerde ben ne yapacağım (küfür) diyorsun.
Görünümü Animal Crossing çakması dedirtiyor öyle zaten ama biraz kısıtlı belli oluyor oyunun daha gelişime açık olduğu.

• Muhteşem

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
Dead Cells, CS:GO, Valorant, Batman Arkham serisi, R6, Apex Legends

Top Bottom