Oğuzhan salim
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Kısacası psu bakıyorum pfcnin ne olduğunu bilmiyorum anlatırsanız memnun olurum
Tesekkurler
Tesekkurler
Aktif PFC, ikinci bir devredir. Bu devre, şebekeden resistif olarak güç alır (tıpklı bir lamba gibi) ve diğer devreye aktarır. Diğer devreyi, ana şebekeden tamamen izole eder. Dolayısıyla aktif PFC devresi bir miktar gücü ısıya dönüştürecektir ve bu da güç kaynağı verimliliğini biraz aşağı çeker. Yani: Bir güç kaynağına PFC devresi eklerseniz, onun verimliliğini yaklaşık %1-4 oranında aşağıya çekersiniz.Kısacası psu bakıyorum pfcnin ne olduğunu bilmiyorum anlatırsanız memnun olurum
Tesekkurler
Oyuncu pc 'di için gerekli değil yaniAktif PFC, ikinci bir devredir. Bu devre, şebekeden resistif olarak güç alır (tıpklı bir lamba gibi) ve diğer devreye aktarır. Diğer devreyi, ana şebekeden tamamen izole eder. Dolayısıyla aktif PFC devresi bir miktar gücü ısıya dönüştürecektir ve bu da güç kaynağı verimliliğini biraz aşağı çeker. Yani: Bir güç kaynağına PFC devresi eklerseniz, onun verimliliğini yaklaşık %1-4 oranında aşağıya çekersiniz.
gerekli bence bro neden dersen bu devre sistemini ana şebekeden izole ederOyuncu PC 'di için gerekli değil yani
Teşekkürler iyi gecelergerekli bence bro neden dersen bu devre sistemini ana şebekeden izole eder
iyi gecelerTeşekkürler iyi geceler
forum.donanimarsivi.com