Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

2.el fan alabilirsin reis ben profilde ki sistemi sattım da 2.el almıştım kasa ve fanları temiz satıcıdan garantili 2.el alabilirsin evet piyasası pahalı ama satışı çok hızlı oluyor 2.eli peynir ekmek gibi gidiyor
hocam 6 fan + strimer kablolar toplam kaç tutar :D 0 satıcı sanırım incehesap ne kadara patlar kasa hariç mevcut kasada kalcam mecbur

Sıfır dersen 3lu fanlar 3k civarı olması lazım 6k fanlar 5k civarı da strimerlar tutar 10 11k tutar
eh fena değilmiş yinede peki bu fanların ve strimerların yokmu muadili üstad sallıyorum corsair thermaltake vb. gibisinden anakart bozmayan psu yada ekran kartı patlatmayanı :D

eh fena değilmiş yinede peki bu fanların ve strimerların yokmu muadili üstad sallıyorum corsair thermaltake vb. gibisinden anakart bozmayan psu yada ekran kartı patlatmayanı :D
Strimer bence lianli al fanların vardı galiba rampagr mi gamepower falan çıkartmıştı

Strimer bence lianli al fanların vardı galiba rampagr mi gamepower falan çıkartmıştı
rampage var konu sahibi arkadaşta sanırım 3 lü setini almış trendyoldan 900 küsür bir fiyatı var rampage arada korkutsada hiç yoktan iş görüyor valla :D

strimer ne alabilirim peki gpu ya ve anakarta takıcam kullandığım gpu intel arc b580 limited edition siyah psu enermax revolution DFX 1350w gold anakartta Gigabayte Aorus X870 Elite hocam uyarmı birbirine ? birde kasama imzamda var kasam :D

Max 4K olacak şekilde fanlarının ARGB olması, güzel ve estetik durması (tercihen aynalı olan fanlar) benim için önemli sonuçta akvaryum alıyorum güzellik ön planda olmalı. Camı panoramik olursa daha tatlı olur. Renk siyah olmalı.
Sistem bileşenleri imzamda yer alıyor.
reis tr bilgisayar diye bir satıcı var zoko markası tr de kasa üretiyolar bakmak isteyebilirsin psu olmadan satıyolar ama çok uygun aynalı akvaryum kasalar var . bence zoko queen al çok güzel ama üst tarafına sıvı soğutucu takmak için panel yok en fazla 8 fan takabiliyon , sıvı soğutucu kullanıyorsan alta takabilirsin yada zoko king alabilirsin oda çok güzel tavsiyem .

rampage var konu sahibi arkadaşta sanırım 3 lü setini almış trendyoldan 900 küsür bir fiyatı var rampage arada korkutsada hiç yoktan iş görüyor valla :D
daha almadim ama alcam 825 liraya 3 lu set

Fanlar da cfm değeri çok kötü değilse alınır gerçi lianlinin de çok iyi değil
  • Ürün Özellikleri – Rampage 7C-120B 120mm Double Ring ARGB Kasa Fanı (Beyaz) ✅ Marka: Rampage ✅ Model: 7C-120B ✅ Ürün Tipi: Yüksek Performanslı Kasa Fanı ✅ Fan Boyutu: 120 x 120 x 25 mm ✅ Fan Hızı: 800 – 1800 RPM ✅ Maksimum Hava Akışı: 38.5 CFM ✅ Maksimum Gürültü Seviyesi: 21.2 dB(A) ✅ Hava Basıncı: 1.1 mmH2O ✅ Aydınlatma Tipi: Rainbow ARGB (Double Ring Aynalı Tasarım) ✅ Bağlantı Tipi: ARGB Dişi + Erkek – 4 Pin ✅ Fan Voltajı: DC 12V ✅ LED Voltajı: DC 5V ✅ Fan Akımı: 0.16A ✅ LED Akımı: 0.70A ✅ Yatak Türü: Hidrolik Yatak (Sessiz ve uzun ömürlü) ✅ Çalışma Ömrü: 30.000 saat ✅ Renk: Beyaz kasa – RGB aydınlatmalı ✅ Garanti Süresi: 24 Ay 💻 Rampage 7C-120B ARGB Kasa Fanı – Sessiz, Güçlü ve Göz Alıcı RGB Performansı! Bilgisayar kasanızın hem serin hem de şık görünmesini ister misiniz? Rampage 7C-120B 120mm Double Ring Aynalı ARGB Kasa Fanı, güçlü hava akışı, düşük ses seviyesi ve etkileyici ARGB aydınlatması ile oyun tutkunları ve performans meraklıları için ideal bir tercih sunuyor. özellikler yalan değilse buymuş özellikleri hocam :D Üründe bu https://www.trendyol.com/rampage/7c...adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.1.6 buda 4 lü set hali https://www.trendyol.com/rampage/7c...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.72.6

Geri