- Reaksiyon skoru
- 1,181
Alta da lazım@DA-Tech üste 3 fan kesin lazim![]()
Alta da lazım@DA-Tech üste 3 fan kesin lazim![]()
Sıvı soğutma alacaksan öyle yap boşa gitmesin çevirip takarsın onda bir şey yokalta şimdi almayayım diyorum ilerde sıvı soğutma alırsam eğer üstteki fanları alta çekerim olmazmı öyle? gerçi alta fanları ters çevirip takmak lazım
şimdilerde almam ya. şuan alınacak listemde öncelik olarak 3 tane argb kasa fanı sonrasında da 2k 27" monitör (büyük ihtimalle g65b) sonrasında bakarız artıkSıvı soğutma alacaksan öyle yap boşa gitmesin çevirip takarsın onda bir şey yok
Hayırlısışimdilerde almam ya. şuan alınacak listemde öncelik olarak 3 tane argb kasa fanı sonrasında da 2k 27" monitör (büyük ihtimalle g65b) sonrasında bakarız artık
MSI afterburner yada kasanın kendi yazılımı varsa oradan anakartın uygulaması da olurkasanın fanları full rpm de çalışıyor galiba şuan bunu bios harici nerden ayarlarım düzgünce bir grafik eğrisi yapmak lazım sıcaklığa göre fan hızını
benim anakartta argb desteğide yok hepsi kasadan gelen kontrolcüye bağlı önceki kasada öyleydi benim fanları mecbur biostan kontrol ediyordum. harici uygulama olursa müthiş olur ya aerocool a bakayım biMSI afterburner yada kasanın kendi yazılımı varsa oradan anakartın uygulaması da olur
aerocool olmazsa afterburner ile yaparsın her windows açılmasında çalışmaya ayarlarsın çözülür sorun yada 3.parti programlar var sistemden okuyan onlarda olurbenim anakartta argb desteğide yok hepsi kasadan gelen kontrolcüye bağlı önceki kasada öyleydi benim fanları mecbur biostan kontrol ediyordum. harici uygulama olursa müthiş olur ya aerocool a bakayım bi
aerocoolda bulamadım bişey eve gidince afterburner deneyeyim biaerocool olmazsa afterburner ile yaparsın her windows açılmasında çalışmaya ayarlarsın çözülür sorun yada 3.parti programlar var sistemden okuyan onlarda olur
aerocoolda bulamadım bişey eve gidince afterburner deneyeyim bi
eve gidince bakayım.Bunuda deneyebilirsin biosun görüyorsa bu da görürFan Control - A highly focused fan controlling software for Windows
Fan Control is a free software that allows the user to control their CPU, GPU and case fans using temperatures.getfancontrol.com