Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

Kasa ve diğer parçalara yatırım daha iyi olabilirdi kolların fiyatı kasa bütçesine eklenebilirdi mesela gibi gibi ama artık aldın keyfini çıkarmak kaldı
sistemde en eski alınan parçalar anakart, ram ve psu ha bir de kasanın direkt kendisi diğer herşeyi değiştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa ve diğer parçalara yatırım daha iyi olabilirdi kolların fiyatı kasa bütçesine eklenebilirdi mesela gibi gibi ama artık aldın keyfini çıkarmak kaldı
bu rampge fanların tipinde başka uygun fan yok galiba hocam değilmi alırsam onları alıcam artık

sistemde en eski alınan parçalar anakart, ram ve psu ha bir de kasanın direkt kendisi diğer herşeyi değiştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu rampge fanların tipinde başka uygun fan yok galiba hocam değilmi alırsam onları alıcam artık
valla bende bu gün enermax 1350 w gold aldım + gigabayte aorus x870 elite aldım anakart bakam strimer kablo argb fan kasa bulursam iyi olcak

valla bütçe varsa lianli çek daha güzel ama tabii bütçe yoksa yapcak bir şey yok bende strimer kablo ve argb fan arıyorum kaça patlıcak emin değilim kasaya izin alamadım evdekilerden :D
lianli alacak kadar keyif zengini olamadım daha hocam bizi aşar onlar :D

lianli alacak kadar keyif zengini olamadım daha hocam bizi aşar onlar :D
cidden pahalı fanları falan :D strimer kablo arıyorum da lianli mecbur alıcam sanırım en iyisi sanırım o

cidden pahalı fanları falan :D strimer kablo arıyorum da lianli mecbur alıcam sanırım en iyisi sanırım o
daha o kısımlara adım atamadım ben hocam bilgim yok ama lianli bu işin mercedesi

daha o kısımlara adım atamadım ben hocam bilgim yok ama lianli bu işin mercedesi
cidden öyle hocam da strimer kablonun zararı olur mu emin olamıyorum anakartı yada ekran kartını yakar mı acaba ?

cidden öyle hocam da strimer kablonun zararı olur mu emin olamıyorum anakartı yada ekran kartını yakar mı acaba ?
Kabloyu doğru birleştirip kopartmazsan bir şey olmaz

Kabloyu doğru birleştirip kopartmazsan bir şey olmaz
önerin var mı hocam hem anakart için hemde GPU için yoksa yarını mı beklesem incehesap satıp duruyor sanırım lianli ürünlerini

önerin var mı hocam hem anakart için hemde GPU için yoksa yarını mı beklesem incehesap satıp duruyor sanırım lianli ürünlerini
argb arıyorsan lianliye bayacaksın parayı yoksa hoş gelmez göze

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,007
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri