Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

hepsini karşılaştırdım nerdeyse de yükseklik olarak 3 4 cm farklar var bu çokmu etkiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna kafadan 3 tane daha fan almam lazım 4k yı baya geöiyor hemde akvaryum değilmiş
bütçe arttırman lazım fan sayısına bakmadım açıklamada yazar

Çokta etkilemez tercih meselesi ama ben olsam rajinteki alırdım deepcool yerine bana dar geliyo :D
bu curved cam kırıldığı zaman nasıl temin ederim geri. pahalımıdır garantiyle çözermiyiz bu işi

bu curved cam kırıldığı zaman nasıl temin ederim geri. pahalımıdır garantiyle çözermiyiz bu işi
Sadece onlardan alabilirsin sanırım o yüzden spesifik şeyleri sevmiyorum

bütçe arttırman lazım fan sayısına bakmadım açıklamada yazar
bütçe bu kadar hocam fazlasını vermek istemiyorum daha monitör alcam 2k 27"

Sadece onlardan alabilirsin sanırım o yüzden spesifik şeyleri sevmiyorum
hiç duymadımda görmedimde kasanın tamperli camını kıran heleki akvaryumda. ama curved baya hoş duruyor cidden. sizin "tıkış tıkış" olayını geçersek halen raijintekmi önerirsiniz o markayıda hiç duymadım

bütçe bu kadar hocam fazlasını vermek istemiyorum daha monitör alcam 2k 27"

hiç duymadımda görmedimde kasanın tamperli camını kıran heleki akvaryumda. ama curved baya hoş duruyor cidden. sizin "tıkış tıkış" olayını geçersek halen raijintekmi önerirsiniz o markayıda hiç duymadım
Forumu tararsan rajintek konularını görebilirsin ama senin aklın belli ki deepcoolda onu al sen :D

Forumu tararsan rajintek konularını görebilirsin ama senin aklın belli ki deepcoolda onu al sen :D
ya hocam aslında şuanda mecbur aklım ona gidiyor sizin raijintekte taksit yok düzgünce. hb de var o da 5k dan satılıyor
aerocool n11 de 3700 liraya satılıyor peşin fiyatına

forum çöktü geri geldi

Ekler

• 1752776649771.webp
    1752776649771.webp
    49.8 KB · Hit: 19
  • 1752776773873.webp
    1752776773873.webp
    83.5 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
ya hocam aslında şuanda mecbur aklım ona gidiyor sizin raijintekte taksit yok düzgünce. hb de var o da 5k dan satılıyor
aerocool n11 de 3700 liraya satılıyor peşin fiyatına

forum çöktü geri geldi
Bende ban yedim sanmıştım :D aklındakini Al Eğer parçaların uyuyorsa takmam diğer fikirleri

Bende ban yedim sanmıştım :D aklındakini Al Eğer parçaların uyuyorsa takmam diğer fikirleri
sistem komple imzada yazıyor benim uyumlu olur heralde her şey diye düşünüyorum

@DA-Tech aerocool kasayı alırsam üst tarafa bu fanları almayı düşünüyorum dışarı üfleyecek şekilde konumlandırıcam tipi şekli şemali birebir diye buna baktım

Cipitiye soruyoruz sen hangi kasayı almaya karar kıldın
vala hocam baktımda şöyle taksit mevzusu girince mecbur aerocool kalıyor tek hemde tipi güzel boyuda fena değil bana sıkışık gelmedi pek :peepo1:

@DA-Tech aerocool kasayı alırsam üst tarafa bu fanları almayı düşünüyorum dışarı üfleyecek şekilde konumlandırıcam tipi şekli şemali birebir diye buna baktım

vala hocam baktımda şöyle taksit mevzusu girince mecbur aerocool kalıyor tek hemde tipi güzel boyuda fena değil bana sıkışık gelmedi pek :peepo1:
Aerocoola sistemin sığıyor gibi görünüyor alabilirsin h.o

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,816
Üyeler
184,503
Son üye
Cashback.1
Geri