Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

içlerinden hangisini tercih ederdiniz hocam siz? maşallah en çok listeleyen siz oldunuz :) benim gönlüm aerocool a kayıyor bu arada hem curved camı hemde fiyatı ve fanları

içlerinden hangisini tercih ederdiniz hocam siz? maşallah en çok listeleyen siz oldunuz :) benim gönlüm aerocool a kayıyor bu arada hem curved camı hemde fiyatı ve fanları
Hiçbiri ben sevmiyorum bu tarz kasaları tıkış tıkış havasız geliyo :D ama alacak olsam geniş durduğu için Gamepower Warcry Edge alırdım

Hiçbiri ben sevmiyorum bu tarz kasaları tıkış tıkış havasız geliyo :D ama alacak olsam geniş durduğu için Gamepower Warcry Edge alırdım
o model çok pahalı hocam benim limit 4k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl tıkış tıkış geliyor hocam anlayamadım normal mid tower kasalar daha tıkış tıkış değilmi

nasıl tıkış tıkış geliyor hocam anlayamadım normal mid tower kasalar daha tıkış tıkış değilmi
Yok bana görünüş olarak tıkış tıkış geliyor alt görsele bak bu babayiğit benim için geniş çünkü akvaryum değil
1752775588401.webp

Bütçeye göre alacaksan iç hacmine bakıp al nasıl göründüğü ikinci planda olmalı yoksa alamazsın bu bütçede

Yok bana görünüş olarak tıkış tıkış geliyor alt görsele bak bu babayiğit benim için geniş çünkü akvaryum değil
zevkler renkler diyelim o zaman

Bütçeye göre alacaksan iç hacmine bakıp al nasıl göründüğü ikinci planda olmalı yoksa alamazsın bu bütçede
aerocool çokta küçük değil gibi sanki bilemedim uzun kasa aslında 45 cm gpu destekliyor

@DA-Tech aslına bakarsan gamepower, gameline cart curt markaları almak istemiyorum aerocool, deepcool markaları falan en azından aşina olduğumuz kalitesiz markalar değil diye düşünüyorum. hele hele revenge markasını ilk defa görüyorum

zevkler renkler diyelim o zaman

aerocool çokta küçük değil gibi sanki bilemedim uzun kasa aslında 45 cm gpu destekliyor
Uzunluk değil yükseklik önemli havayı aldığın ve verdiğin yönün dengesi önemli

3 fan önden
3 fan üstten
3 fan alttan
1 fan egzoz düşün

üst ve arka çıkış
ön ve alt giriş yaptığında sirkülasyonu tamamlarsın ısınan hava yükselir kısa geniş alırsan havanın girişi yavaşlar uzun dar alırsan havanın çıkış hızı artar :D

Rajinteke bakabilirsin aslında onun çok konusu var forumda marka olarak biliniyor

Uzunluk değil yükseklik önemli havayı aldığın ve verdiğin yönün dengesi önemli

3 fan önden
3 fan üstten
3 fan alttan
1 fan egzoz düşün

üst ve arka çıkış
ön ve alt giriş yaptığında sirkülasyonu tamamlarsın ısınan hava yükselir kısa geniş alırsan havanın girişi yavaşlar uzun dar alırsan havanın çıkış hızı artar :D

Rajinteke bakabilirsin aslında onun çok konusu var forumda marka olarak biliniyor
hepsini karşılaştırdım nerdeyse de yükseklik olarak 3 4 cm farklar var bu çokmu etkiler

bence bu bütçeye alabilecegin en iyi kasa bu(ben h9 versiyonu kullanıyorum önerrirm ama daha pahalı)
buna kafadan 3 tane daha fan almam lazım 4k yı baya geöiyor hemde akvaryum değilmiş

hepsini karşılaştırdım nerdeyse de yükseklik olarak 3 4 cm farklar var bu çokmu etkiler
Çokta etkilemez tercih meselesi ama ben olsam rajinteki alırdım deepcool yerine bana dar geliyo :D

Çokta etkilemez tercih meselesi ama ben olsam rajinteki alırdım deepcool yerine bana dar geliyo :D
haaa hocam en önemli kısmı unuttuk. taksit lazım bana :) peşin fiyatına taksit olması şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,045
Üyeler
184,097
Son üye
SultanQQ
Geri