Görünüşü güzel ama hava akışı çok düşüksağolasın hocam fan işine ne diyorsun peki
aynı bu tipten varmı daha iyisi? ha birde bu aerocoolu fanları nasılki ben gpt ye sordum 50cfm diyordu fanlarınaGörünüşü güzel ama hava akışı çok düşük
cfm sine bakmamıştım baya düşükmüş beGörünüşü güzel ama hava akışı çok düşük
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
38.5 cfm
İçindeki 50yken 40lık alman sorun olmaz gibiyok hocam pahalıya gelir gibi bunlar. 3 tanesini 1k civarına alabilirsem o kısım içinde okey olur taksit çokta önmeli değil olursa hiç fena olmaz![]()
Alabiliyorsan bence 6 tane al fandan üst alt tak üst egzoz olacak alt hava girişi olacak o yönden bakman lazım sadece itişi güçlendirmek iş görür ama tercih tabi yine senin3 tane 50 3 tane 40 yeterlimidir peki soğutma açısından? kasanın altına şimdilik fan almayacam
vala daha 2k 27" monitör alıcam hocam çok şey aldım daha 2 ay öncesinde 2060 vardı bende şimdi 5070 falan alınca ödenecek şeyler arttı monitör kolu falanda aldım 2 tane bir de onlar var ilerde bakarım artık bu kadar ilgi alaka için çok teşekkürler bu arada iyi ki etiket atmışım sizeAlabiliyorsan bence 6 tane al fandan üst alt tak üst egzoz olacak alt hava girişi olacak o yönden bakman lazım sadece itişi güçlendirmek iş görür ama tercih tabi yine senin
Alabiliyorsan bence 6 tane al fandan üst alt tak üst egzoz olacak alt hava girişi olacak o yönden bakman lazım sadece itişi güçlendirmek iş görür ama tercih tabi yine senin
vala daha 2k 27" monitör alıcam hocam çok şey aldım daha 2 ay öncesinde 2060 vardı bende şimdi 5070 falan alınca ödenecek şeyler arttı monitör kolu falanda aldım 2 tane bir de onlar var ilerde bakarım artık bu kadar ilgi alaka için çok teşekkürler bu arada iyi ki etiket atmışım size
55 liraya da ucuz satan yer buldum 3 taksitle de bunları alırım. satıcı güvenilir mi? ki?
nasip olursa bunu düşünüyorumhocam ne aldın be kasa olarak bende bakıyorumda merak ettim
neye yatırım yapmalıydım hocamYeterli bir profili var keşke kolları almadan önce sisteme yatırım yapsaydın monitör kolu olmadan da monitör çalışır ama pcye yatırım daha önemli
Kasa ve diğer parçalara yatırım daha iyi olabilirdi kolların fiyatı kasa bütçesine eklenebilirdi mesela gibi gibi ama artık aldın keyfini çıkarmak kaldınasip olursa bunu düşünüyorum
neye yatırım yapmalıydım hocam