igito
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,835
@DA-Tech hocam attığın program iş yapmadı pek ekran kartıyla soğutucunun fanları gördü. afterburnerdan nasıl ayar çekcem biostan fan eğrisi yaptım ama bir tık yüksek kalmış fan hızları
Sen gerçi normal fanları diyordun dimi anakartın kendi uygulaması görmüyor mu fanları?@DA-Tech hocam attığın program iş yapmadı pek ekran kartıyla soğutucunun fanları gördü. afterburnerdan nasıl ayar çekcem biostan fan eğrisi yaptım ama bir tık yüksek kalmış fan hızları
Anakartın uygulamasını kur önce ona bak sonra 3.parti programa yönel bende anakarta baktın göremiyor sandımmsi center bakmadım hiç kurulu değil
Kasa alındı
aldım hocam kasayı teşekkürler o kasanın fanları hoş gelmedi bana
msi center kurcam demi yoksa anakartın modeline bakıp ordan drivermı kurayımAnakartın uygulamasını kur önce ona bak sonra 3.parti programa yönel bende anakarta baktın göremiyor sandım
Anakartın markası msi ise msi center kuracaksın modelle alakası yok markaya göre onlaraldım hocam kasayı teşekkürler o kasanın fanları hoş gelmedi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
msi center kurcam demi yoksa anakartın modeline bakıp ordan drivermı kurayım
hocam bence mesh al daha serin çalışırMax 4K olacak şekilde fanlarının ARGB olması, güzel ve estetik durması (tercihen aynalı olan fanlar) benim için önemli sonuçta akvaryum alıyorum güzellik ön planda olmalı. Camı panoramik olursa daha tatlı olur. Renk siyah olmalı.
Sistem bileşenleri imzamda yer alıyor.
İyi güzel anakartın fanları görüyor ayar geç işte şimdi manuel fanda
garip bi kasa değişik şekilde hoşuma giti acama ne kadar geniş 360 desteğide var![]()
Ranker Rigel White ARGB Tempered Glass USB 3.0 Type-C E-ATX Mid Tower Kasa
Ranker Rigel White ARGB Tempered Glass USB 3.0 Type-C E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ranker Rigel Black ARGB Tempered Glass USB 3.0 Type-C E-ATX Mid Tower Kasa
Ranker Rigel Black ARGB Tempered Glass USB 3.0 Type-C E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr