Çözüldü✓ Akvaryum kasa önerisi

@DA-Tech hocam attığın program iş yapmadı pek ekran kartıyla soğutucunun fanları gördü. afterburnerdan nasıl ayar çekcem biostan fan eğrisi yaptım ama bir tık yüksek kalmış fan hızları

@DA-Tech hocam attığın program iş yapmadı pek ekran kartıyla soğutucunun fanları gördü. afterburnerdan nasıl ayar çekcem biostan fan eğrisi yaptım ama bir tık yüksek kalmış fan hızları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen gerçi normal fanları diyordun dimi anakartın kendi uygulaması görmüyor mu fanları?

aldım hocam kasayı teşekkürler o kasanın fanları hoş gelmedi bana

Anakartın uygulamasını kur önce ona bak sonra 3.parti programa yönel bende anakarta baktın göremiyor sandım
msi center kurcam demi yoksa anakartın modeline bakıp ordan drivermı kurayım

aldım hocam kasayı teşekkürler o kasanın fanları hoş gelmedi bana

msi center kurcam demi yoksa anakartın modeline bakıp ordan drivermı kurayım
Anakartın markası msi ise msi center kuracaksın modelle alakası yok markaya göre onlar

Max 4K olacak şekilde fanlarının ARGB olması, güzel ve estetik durması (tercihen aynalı olan fanlar) benim için önemli sonuçta akvaryum alıyorum güzellik ön planda olmalı. Camı panoramik olursa daha tatlı olur. Renk siyah olmalı.
Sistem bileşenleri imzamda yer alıyor.
hocam bence mesh al daha serin çalışır

Anakartın markası msi ise msi center kuracaksın modelle alakası yok markaya göre onlar
1753301145325.webp

1753301159419.webp

hocam bence mesh al daha serin çalışır
aerocool p500c aldım

garip bi kasa değişik şekilde hoşuma giti acama ne kadar geniş 360 desteğide var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri