Akvaryum kasaya takılacak ek fan sıcaklığı etkiler mi?

kiyaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Dostlar merhaba kasam ekteki gibi.1 egzoz fanı ve 3 adet dışarı üfleyen fan var.Bu fanlara ek alttan yukarı doğru üfleyecek şekilde 6 adet fan almak istiyorum.İşlemcide ortalama üstü bir kule tipi olmasına rağmen valorant gibi oyunlarda bile 60 derece çalışıyor.Bu yapacağım 6 adet fan masrafı değer mi?.5 10 derece oynatır mı?Görüşlerinizi bekliyorum.

Ekler

• IMG_20250731_093548.webp
    IMG_20250731_093548.webp
    140.9 KB · Hit: 20
ondeki 3 fani ters cevir iceri uflesin bu kadar basit sorunun cozumu, hepsi egzoz olarak calisiyor suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

islemci sogutucusu nerden hava bulup cekicek :D

onun yerine sıvı soğutucuya geçsen daha mantıklı olur bence.

Suan ki sogutucusu, piyasadaki tum sivi sogutmalari tokatlar hocam nerdeyse.

Sivi sogutma gorsel icindir, sunu ogrenin artik. Paran vardir veya gorsellige onem verirsin alirsin, yoksa gereksiz

ondeki 3 fani ters cevir iceri uflesin bu kadar basit sorunun cozumu, hepsi egzoz olarak calisiyor suan

islemci sogutucusu nerden hava bulup cekicek :D
Hocam ben yanlış yazmışım yandaki 3 fan içeri üflüyormuş.

onun yerine sıvı soğutucuya geçsen daha mantıklı olur bence.
Hocam sıvı soğutmadan kule tipine geçtim desem ne dersin :D

Hocam ben yanlış yazmışım yandaki 3 fan içeri üflüyormuş.

Hocam sıvı soğutmadan kule tipine geçtim desem ne dersin :D
O zaman hocam dediginiz gibi alt kisma 3 tane iceri ufleyecek fan yeterli olur, ust kismada dilerseniz alabilirsiniz.

Ama sadece kasa ici surkulasyon ile 10 derece zor ki zaten sogutucu iyi, sogutucu kotu olsa oynatabilir belki derdim ama suanki setupta o kadar buyuk dereceler cok zor.

O zaman hocam dediginiz gibi alt kisma 3 tane iceri ufleyecek fan yeterli olur, ust kismada dilerseniz alabilirsiniz.

Ama sadece kasa ici surkulasyon ile 10 derece zor ki zaten sogutucu iyi, sogutucu kotu olsa oynatabilir belki derdim ama suanki setupta o kadar buyuk dereceler cok zor.
Aynen hocam kupon vardı 6 tane aldım.Fakat alt tarafa ters bıçak almadığım için görüntüden biraz kayıp olacak ama yine işini yapar diye tahmin ediyorum

Goruntu bozar ama is yapar dediginiz gibi fakat cokta bozmaz alt kisim oldugu icin, o on kisimlardaki oyle olunca daha cok bozuyor goruntuyu alta gore. Hayirli olsun simdiden

Goruntu bozar ama is yapar dediginiz gibi fakat cokta bozmaz alt kisim oldugu icin, o on kisimlardaki oyle olunca daha cok bozuyor goruntuyu alta gore. Hayirli olsun simdiden
Teşekkürler hocam yardımlarınız için sağolun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,964
Üyeler
185,357
Son üye
ismail37
Geri