Neler Yeni

Akvaryum tipi kasa önerisi

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yasir saygı
Bütçe
7000
selamlar biostar b650 mp pro ana karta sahibim 360mm sıvı soğutma destekleyecek bir kasa arıyorum akvaryum tarzı kasalar hoşuma gidiyor ana kart uyumlu oluyormu olmuyormu hiç bilgim yok o yüzden sormuştum böyle heybetli duran bir kasa önerir misiniz? bütcem max 5.000/7.000₺

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sadece kasa bütçen ise Lian Li O11 Dynamic EVO RGB al ama fansız geliyor fan alman lazım
Fanlı kasa istiyorsan Nzxt H9 Flow veya Nzxt H6 Flow alabilirsin.

denizbulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Deniz Bulut
selamlar biostar b650 mp pro ana karta sahibim 360mm sıvı soğutma destekleyecek bir kasa arıyorum akvaryum tarzı kasalar hoşuma gidiyor ana kart uyumlu oluyormu olmuyormu hiç bilgim yok o yüzden sormuştum böyle heybetli duran bir kasa önerir misiniz? bütcem max 5.000/7.000₺
2. elden Lian Li O11 Dynamic Evo öneririm. Maksimum 4kya tertemiz ürünler mevcut. Sıfırına 6*7k vermeye gerek yok bu kasaları kullanan insanlar genelde zaten malına düzgün bakan insanlar oluyor. Aldıktan sonra da kalan para ile fan alırsın.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Yasir saygı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece kasa bütçen ise Lian Li O11 Dynamic EVO RGB al ama fansız geliyor fan alman lazım
Fanlı kasa istiyorsan Nzxt H9 Flow veya Nzxt H6 Flow alabilirsin.
nzxt h9 flow çok hoşuma gitti bide bisi sorcam ana kart ile tüm kasalar uyumlu oluyormu

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Alican ekinci
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,787746582.html hocam markayı ilk kez gördüm. ama aşırı güzel duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hepsiburada linkinde kullanıcı deneyimi var fotolu .

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
nzxt h9 flow çok hoşuma gitti bide bisi sorcam ana kart ile tüm kasalar uyumlu oluyormu
(İstisnalar hariç) anakartın sadece boyutu önemli. Anakartı google'a aratınca mini ATX, micro ATX , ATX, eATX gibi boyutları olduğunu görürsün. Nzxt H9 Flow ATX yani normal boyutu destekliyor. Bu ATX'ten küçük olanları da destekliyor demek (mini atx ve micro atx). Ama eATX desteklemiyor. Zaten o çok az modelde var pek önemli değil

Top Bottom