Neler Yeni

Öneri Al-Sat fırsatçılığını sevmiyoruz...

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Ya arkadaşlar size ne serbest piyasa değilmi isteyen istediğini alır istediğini satar
serbest piyasa diye diye araba piyasasını öyle şişirdiniz ki adam b model bir clioya "serbest piyasa" diyip 500 gibi saçma bir fiyata koyuyor bunu gören a model bir clio sahibi biri o 500 ederse benimki 600 eder diyip şişirip duruyor. şimdi sıra gpularda mı :d

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
@Mehmet Yılmaz abi şu mesaja bakar mısın bir troll değil mi bu ya?
Senden büyük troll mu var kardeş. Ben bu forumun sahibinin de nefret ettiği al sat furyasına sitemimi dile getiriyorum. Sanırım sende bu güzel forumu cebi için kullanan al satçılardansın. Ağlamadan bunu almadım. Beğenmiyorsan okumak zorunda değilsin. Al sat yapıyorsan da senin problemin. Bak işine...

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Senden büyük troll mu var kardeş. Ben bu forumun sahibinin de nefret ettiği al sat furyasına sitemimi dile getiriyorum. Sanırım sende bu güzel forumu cebi için kullanan al satçılardansın. Ağlamadan bunu almadım. Beğenmiyorsan okumak zorunda değilsin. Al sat yapıyorsan da senin problemin. Bak işine...
ne yani Abdullah abi nefret ediyorsa bende mi edeyim? al satçı falan değilim ama senin baban nasıl işe gidiyorsa onlarında işi bu.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
yorumların yarısı 18 yaş altı tek yaptığı bilgisayardan oyun oynamak :D

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Hayır kanka sen çok zeki değilsin belli o hırsızlık ama bu hırsızlık değil parasını verdiğin ürünü üstüne fiyat koyup satıyorum tıpkı normal bir al satçı gibi 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabii 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok güzel anlatmışsın kanka
Hırsızlık değildir dostum yolda bulduğun parayı almakta hırsızlık değildir deprem sonucu sahibi olmuş eşyalar teknik ve hukuki olarak sahipsiz sayılır ve mirasçı yoksa senin alman "yağma" olsa da legaldir

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Selam arkadaşlar. Lütfen al-satı savunanlar gereksiz laf etmesin. Ben al-sat ile ilgili 2 3 tane konu açmışımdır. Gereksiz laf ebeliği yapmayın lütfen. Arkadaşım ekran görüntüsü attı onu paylaşmak istiyorum sadece. Adam incehesaptan gaming gecesinden almış. Amacı sadece fırsatçılık, yazıklar olsun. Yasak değil evet ama yazıklar OLSUN...
Boş konu.
Ayrıca alınan fiyata satıyor.

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Selam arkadaşlar. Lütfen al-satı savunanlar gereksiz laf etmesin. Ben al-sat ile ilgili 2 3 tane konu açmışımdır. Gereksiz laf ebeliği yapmayın lütfen. Arkadaşım ekran görüntüsü attı onu paylaşmak istiyorum sadece. Adam incehesaptan gaming gecesinden almış. Amacı sadece fırsatçılık, yazıklar olsun. Yasak değil evet ama yazıklar OLSUN...
niye adama böyle ağır konuşuyonki kanka .Ben ticaret yapıyorum züccaciyer ürünü getirtiyorum dubaiden aracı olarak tanımlanan adam işe elini sürmeden temiz fark alıyor buda adamın elindeki para ve insan gücü normal bir şey. Ticaretin içinde değilken boş beleş yorumlar atmayın insanlara

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
bir de en büyük hobileri patlamak :D yandaşları da var bunların askerdeyken duştan sonra kirli çamaşırlarını koyduğun fileli torbanın ağzı gibi değişik şekillerde gülüyorlar.
yinemi sen bilader sal beni da işte yaşın ufak cevap verme bana

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,502
İsim
Oğuz
Top Bottom