Neler Yeni

Öneri Al-Sat fırsatçılığını sevmiyoruz...

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Aras Şimşek
Yine duyar kasanlar gelmiş yok hakkına girilmişmiş de yok satamazmış ta sorsan bu zamana kadar ne hayır yaptın diye 1 ağaç dikmemiştir memleket için lafa geldikleri zaman hepsi melek neyin hakkı bu anlam veremiyorum adam herkese açık platformda indirim kovalamış uğramış zaman ayırmış almış satarken senden izin mi alacak ister 10k ya ister 1k ya satar 10k değeri olan ürünü 9 a sattığı zaman ağızınız açık almak için koşarken 11 sattığı zaman hain al satçı damgası vurulması nasıl bir zihniyet meselesi olduğunu açıklıyor 10k iphone 11 var alır mısın desem sabahtan girer sıraya almak için 18k ya iphone var alır mısın desem ortalığı velveleye verir bu zihniyet gülüyorum sadece

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
serbest piyasa diye diye araba piyasasını öyle şişirdiniz ki adam b model bir clioya "serbest piyasa" diyip 500 gibi saçma bir fiyata koyuyor bunu gören a model bir clio sahibi biri o 500 ederse benimki 600 eder diyip şişirip duruyor. şimdi sıra gpularda mı :d
Heee evet problem?
laissez-faire, laissez-passer bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler
İsteyen istediği ürünü istediği fiyata alır istedigi fiyata satar alıp almamak sana kalmış adam piyasa fiyatının altından ürün satıyor mu satıyor aynı ürüne daha yüksek meblağ ödeyip ödememek sana kalmış bir seçenek

İndirimde ürün yakalayamionuz sonra yanıyorsunuz böyle

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Heee evet problem?
laissez-faire, laissez-passer bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler
İsteyen istediği ürünü istediği fiyata alır istedigi fiyata satar alıp almamak sana kalmış adam piyasa fiyatının altından ürün satıyor mu satıyor aynı ürüne daha yüksek meblağ ödeyip ödememek sana kalmış bir seçenek

İndirimde ürün yakalayamionuz sonra yanıyorsunuz böyle
boş

louis bloom

80+ Silver
ne kadar boş bir muhabbet, forumda düzenli 3/5 eleman sürekli aynı konuyu açıyor. Ülkemiz de para zaten zor kazanılıyor, millet bir yerlerden 3/5 para kazanabiliyorsa buna da göz koymayın. Ayrıca attığın SS'de ki eleman gayet 10/10 fiyata ürünü satışa sunmuş. Küçük hırsız diye nitelendirdiğiniz al-satçılara laf yapacağınıza büyük hırsızlara karşı böyle tepki verseydiniz ne ekonomi bu halde olurdu ne dolar 18/20TL olurdu.

Ayrıca al-sat yapan biri olmadığım halde, al-sat işini çok mantıklı buluyorum. Hem bu işi yapan kazanıyor hem de al-satçıdan alan kişi. Nasıl diye soracak olursan; Bu tip fırsatlar maximum 1 günde ve hatta 1 saatte bitiyor. Örnek veriyorum piyasa (sıfır) fiyatı 20.000TL olan bir kart, incehesapta 14.000TL'e düştüğünü farz et. Bu senin hep istediğin karttı ve o an alamadın ve ileriye bıraktın. Ülkemizde bir şeyi bugün almazsan ertesi gün zamlanıyor her neyse.. Al-sat yapan kişi o ürünü o gün aldığında üstüne maximum 500/1k arası kârını koyup satışa sunuyor sen de aa sıfır ürün istediğim kart bu deyip alırsın, yine kârlı olmuş oluyorsun. Şahsen bu işi yapan dostlarımızın piyasayı domine ettiğini düşünüyorum :D

Kısacası gereksiz muhabbet. Dediğim gibi hunharca denli kötü ekonomiye sahip ülkemizde orta ya da düşük sınıf insanların (ki devlet erkanı olmayan herkes orta ve düşük sınıfta) al-sat ile yaptığı 3/5 kazanç bu kadar gözünüze batmasın. Çok zorunuza gidiyorsa siz de yapın. Benim ne zoruma gidiyor, ne de yapıyorum. Serbest piyasa, bu kadar ağlamayın. Ağlayacaksanız da büyük hırsızlara tepkinizi gösterin. Baydı bu muhabbet.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Zeth
Top Bottom