JSezar
80+ Silver
Herkes alsatçı olmuş fakat kimse @Kürşat Kütükçü 'nün eline su dökemez.Eğer okullarda alsat dersi olsa en başarılı öğrenci @Kürşat Kütükçü olur
Hocam dolap uygulamasından iş ayakkabısı sattığımı biliyorum ancak daha gelişemedik o kadarHerkes alsatçı olmuş fakat kimse @Kürşat Kütükçü 'nün eline su dökemez.Eğer okullarda alsat dersi olsa en başarılı öğrenci @Kürşat Kütükçü olur
al sat yapıyorsunuz diye size kızmıyorum yanlış anlaşılmasın ama eminim iphone 14 pro max alırsınız bir kaç aya.indirim kovalamaya devam edin.güzel bir şey olursa etiketlerseniz bende nasiplenirimAbartma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben açıkça söylüyorum diye kötü oluyorum benden kat kat alttan alttan yapanları biliyorum tanıyorum da ben onları ele vermem
İmkansız alamam elimdeki para onun yarısi bile etmiyoral sat yapıyorsunuz diye size kızmıyorum yanlış anlaşılmasın ama eminim iphone 14 pro max alırsınız bir kaç aya.indirim kovalamaya devam edin.güzel bir şey olursa etiketlerseniz bende nasiplenirim
Nerede bulayım o kadar para olsa zaten telefonu alırım napim 4070ti yi4-5 tane 4070ti alıp satabilirseniz alırsınız gibi?
Ayn öyle zaten olsa dedim X3 pro ile devamneee?50 bin TL imiş.bence alamazsınız hocam
zaten boşverin hocam bir telefona 50 k verilmez
inşallah alırsın ben aldım sende al benceAbartma
Ben açıkça söylüyorum diye kötü oluyorum benden kat kat alttan alttan yapanları biliyorum tanıyorum da ben onları ele vermem
Keşke bundan para kazanmış olsam da en büyük hayalim olan 14 pro Max alsam
Hiç umudum yok iPhone 16 çıkarsa o zaman biz 14 alırız belki şansainşallah alırsın ben aldım sende al bence
ne kadarın var şimdiHiç umudum yok iPhone 16 çıkarsa o zaman biz 14 alırız belki şansa
Onu söylemeyeyim ama onu için daha çok çalışmam lazımne kadarın var şimdi