Neler Yeni

AL SAT nasıl yapabilirim ?

mucahıt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
mücahit taşkan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik,Basketbol
Al sat yapmaya başlamak istiyorum hangi ürünler daha çok satılır? Al sat hakkında tavsiye verebilir misiniz?

Knispel

80+ Bronze
Bütçene göre değişir genelde itopya incehesap gibi sitelerde sınırlı stokta hazır bilgisayarlar çıkıyor ucuz fiyatlara onları alıp üstüne koyup satabilirsin.
Daha düşük bir bütçen varsa bilgisayar parçaları alıp satabilirsin yani aslında burada sana kalmış yeter ki alacağın ürünü uygun fiyattan aldığına dikkat et.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Amazondan ekran kartı kovala. al sat.

mucahıt0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
mücahit taşkan
İlgilendiği Kategoriler
Müzik,Basketbol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk pc parçaları değil de kulaklık klavye düşünmüştüm

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
"Hangi ürünler daha çok satılır?" ibaresini senin araştırman ve görmen lazım. Zaten o zaman al sat yaparak para kazanırsın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yaklaşık 3/4 senedir yapıyorum ilk 800 TL ye aldığım bilgisayar ile başladım çok şükür bana yavaş yavaş getiri verdi şimdi büyük sistemleri kampanya da iken alıyorum üstüne az koyup satıyorum şuanda PC hocası çıkardığı sistemi aldım 6500 e 7200 teklif geldi bile 700 TL bıraktı şimdiden Allah bereket versin

TİTAN.

80+ Platinum
Bütçene göre değişir genelde itopya incehesap gibi sitelerde sınırlı stokta hazır bilgisayarlar çıkıyor ucuz fiyatlara onları alıp üstüne koyup satabilirsin.
Daha düşük bir bütçen varsa bilgisayar parçaları alıp satabilirsin yani aslında burada sana kalmış yeter ki alacağın ürünü uygun fiyattan aldığına dikkat et.
Peki nerde satabilirim sarı site vs. Mi

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
letgo - dolap sahibinden vs ne kadar çok ilan okadar hızlı satış.

Karmarija

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Çağan
Yaklaşık 3/4 senedir yapıyorum ilk 800 TL ye aldığım bilgisayar ile başladım çok şükür bana yavaş yavaş getiri verdi şimdi büyük sistemleri kampanya da iken alıyorum üstüne az koyup satıyorum şuanda PC hocası çıkardığı sistemi aldım 6500 e 7200 teklif geldi bile 700 TL bıraktı şimdiden Allah bereket versin
İtopyadan çıkmıyorsun son zamanlarda
7ye aldım o sistemden

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İtopyadan çıkmıyorsun son zamanlarda
7ye aldım o sistemden
İtopya ile ilgili değil YouTube kanallarına üyeyim bildirim geliyor bakıyorum zaten çalıştığım için vaktimde yok hafta içi bilmeden konuşma bence

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,574
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Merak ettim, karlarınızı da mı biriktiriyorsunuz yoksa kendinize bir bütçe belirleyip sürekli o bütçe ile aynı fiyatlarda kar mı yapıyorsunuz ? Misal 5k bütçe ile düzenli olarak 500 tl kar gibi.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Merak ettim, karlarınızı da mı biriktiriyorsunuz yoksa kendinize bir bütçe belirleyip sürekli o bütçe ile aynı fiyatlarda kar mı yapıyorsunuz ? Misal 5k bütçe ile düzenli olarak 500 TL kar gibi.
Düzenli olarak 5k bütçe ile 500tl kâr yapamaz. Bazen bakarsın 5k bütçede yarı yarıya kâr yapar. Bi bakarsın 100 lira kâr etmiş.
Ticarette kâr satarken değil de daha çok alırken belirlenir aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,050
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom