Peki nerde satabilirim sarı site vs. MiBütçene göre değişir genelde itopya incehesap gibi sitelerde sınırlı stokta hazır bilgisayarlar çıkıyor ucuz fiyatlara onları alıp üstüne koyup satabilirsin.
Daha düşük bir bütçen varsa bilgisayar parçaları alıp satabilirsin yani aslında burada sana kalmış yeter ki alacağın ürünü uygun fiyattan aldığına dikkat et.
İtopyadan çıkmıyorsun son zamanlardaYaklaşık 3/4 senedir yapıyorum ilk 800 TL ye aldığım bilgisayar ile başladım çok şükür bana yavaş yavaş getiri verdi şimdi büyük sistemleri kampanya da iken alıyorum üstüne az koyup satıyorum şuanda PC hocası çıkardığı sistemi aldım 6500 e 7200 teklif geldi bile 700 TL bıraktı şimdiden Allah bereket versin
İtopya ile ilgili değil YouTube kanallarına üyeyim bildirim geliyor bakıyorum zaten çalıştığım için vaktimde yok hafta içi bilmeden konuşma benceİtopyadan çıkmıyorsun son zamanlarda
7ye aldım o sistemden
Genelde sarı sitede daha rahat satılıyor. Ama sen ilan verirken letgo dolap sarı site hepsine koy elbet alan olur.Peki nerde satabilirim sarı site vs. Mi
Merak ettim, karlarınızı da mı biriktiriyorsunuz yoksa kendinize bir bütçe belirleyip sürekli o bütçe ile aynı fiyatlarda kar mı yapıyorsunuz ? Misal 5k bütçe ile düzenli olarak 500 tl kar gibi.Yaklaşık 3/4 senedir yapıyorum ilk 800 TL ye aldığım bilgisayar ile başladım çok şükür bana yavaş yavaş getiri verdi şimdi büyük sistemleri kampanya da iken alıyorum üstüne az koyup satıyorum şuanda PC hocası çıkardığı sistemi aldım 6500 e 7200 teklif geldi bile 700 TL bıraktı şimdiden Allah bereket versin
Düzenli olarak 5k bütçe ile 500tl kâr yapamaz. Bazen bakarsın 5k bütçede yarı yarıya kâr yapar. Bi bakarsın 100 lira kâr etmiş.Merak ettim, karlarınızı da mı biriktiriyorsunuz yoksa kendinize bir bütçe belirleyip sürekli o bütçe ile aynı fiyatlarda kar mı yapıyorsunuz ? Misal 5k bütçe ile düzenli olarak 500 TL kar gibi.