AL SAT nasıl yapabilirim ?

mucahıt0

80+
Reaksiyon skoru
74
Al sat yapmaya başlamak istiyorum hangi ürünler daha çok satılır? Al sat hakkında tavsiye verebilir misiniz?

Bütçene göre değişir genelde itopya incehesap gibi sitelerde sınırlı stokta hazır bilgisayarlar çıkıyor ucuz fiyatlara onları alıp üstüne koyup satabilirsin.
Daha düşük bir bütçen varsa bilgisayar parçaları alıp satabilirsin yani aslında burada sana kalmış yeter ki alacağın ürünü uygun fiyattan aldığına dikkat et.

Amazondan ekran kartı kovala. al sat.

ilk pc parçaları değil de kulaklık klavye düşünmüştüm

"Hangi ürünler daha çok satılır?" ibaresini senin araştırman ve görmen lazım. Zaten o zaman al sat yaparak para kazanırsın.

Yaklaşık 3/4 senedir yapıyorum ilk 800 TL ye aldığım bilgisayar ile başladım çok şükür bana yavaş yavaş getiri verdi şimdi büyük sistemleri kampanya da iken alıyorum üstüne az koyup satıyorum şuanda PC hocası çıkardığı sistemi aldım 6500 e 7200 teklif geldi bile 700 TL bıraktı şimdiden Allah bereket versin

Bütçene göre değişir genelde itopya incehesap gibi sitelerde sınırlı stokta hazır bilgisayarlar çıkıyor ucuz fiyatlara onları alıp üstüne koyup satabilirsin.
Daha düşük bir bütçen varsa bilgisayar parçaları alıp satabilirsin yani aslında burada sana kalmış yeter ki alacağın ürünü uygun fiyattan aldığına dikkat et.
Peki nerde satabilirim sarı site vs. Mi

letgo - dolap sahibinden vs ne kadar çok ilan okadar hızlı satış.

Yaklaşık 3/4 senedir yapıyorum ilk 800 TL ye aldığım bilgisayar ile başladım çok şükür bana yavaş yavaş getiri verdi şimdi büyük sistemleri kampanya da iken alıyorum üstüne az koyup satıyorum şuanda PC hocası çıkardığı sistemi aldım 6500 e 7200 teklif geldi bile 700 TL bıraktı şimdiden Allah bereket versin
İtopyadan çıkmıyorsun son zamanlarda
7ye aldım o sistemden

Merak ettim, karlarınızı da mı biriktiriyorsunuz yoksa kendinize bir bütçe belirleyip sürekli o bütçe ile aynı fiyatlarda kar mı yapıyorsunuz ? Misal 5k bütçe ile düzenli olarak 500 tl kar gibi.

Merak ettim, karlarınızı da mı biriktiriyorsunuz yoksa kendinize bir bütçe belirleyip sürekli o bütçe ile aynı fiyatlarda kar mı yapıyorsunuz ? Misal 5k bütçe ile düzenli olarak 500 TL kar gibi.
Düzenli olarak 5k bütçe ile 500tl kâr yapamaz. Bazen bakarsın 5k bütçede yarı yarıya kâr yapar. Bi bakarsın 100 lira kâr etmiş.
Ticarette kâr satarken değil de daha çok alırken belirlenir aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,200
Üyeler
187,468
Son üye
karasugundem
Geri