Az parada zaten risk yok ufak kâr edersin, çok para ile başlanmalı.çok para riske değer az para risk etmeye değmez doğrumu anladım
Az parada zaten risk yok ufak kâr edersin, çok para ile başlanmalı.çok para riske değer az para risk etmeye değmez doğrumu anladım
Onaylamak için aynı yoldan analoji yaparak katıldımBende onu diyorum
Başlangıcı çok para ile yapmak tecrübe edinmektense soğuturAz parada zaten risk yok ufak kâr edersin, çok para ile başlanmalı.
tabi senin gözünde o al sat helal dimine anlatıyon gene IQ SUZ al sat yapıyon diyon kendin cevap veriyon yorumda
Hocam borsadanda ne alacaz nasıl nerden arastircaz bilemiyoruzki benim elimde bir para var bunun 9/10 u altın geri kalanı nakit bunla ufaktan borsaya girmek istiyorum 1000 TL yetermi acabaÇok paran yoksa riske değmez, borsaya gir hisse al daha iyi.
Özel mesaj atıyorum bakarsınız...Mesela konumdaki ekran kartını satın alıp üstüne bir miktar koyup satabilirsin Elden hızlıca alırım dersen 2.5 dan bırakayım.
PNY 1660S Ekran Kartı
Arkadaşlar merhaba, Upgrade yapmam sonucunda boşa çıkan ekran kartımı uygun fiyattan satıyorum. Kesinlikle mining yapılmadı. Abdullah'ın FP sistemlerinden birini kullanıyorum. O sistemden çıkma sadece biraz tozlu :) Ekran kartını bu videodan...forum.donanimarsivi.com
o zaman senin dediğine göre banka faizleri haram değil kar yaniSAFJKHJSAFKHSAJFHASJKFH KÂR oluyor? haram kısmını bana biraz açıklayabilirmisin?
Yaw sus boş bebe ne kadar boş konuşuyorsun ya yaş kax 8 9 mu git yasitlarinla muhabbet ettabi senin gözünde o al sat helal dimi
Ne alaka dayı ne alaka. Adam helal parasıyla alıp satıyorsa ne sorun var. 17 yaşında öğrenciyim hem elimde ki bilgisayarı yükseltmek hem de elime para geçmesi amacıyla bende al sat yapıyorum. Sadece bilgisayar değil telefon ,işlemci kısacası bana 100tl bile kazandırabilecek herşeyi. Şimdi bu haram mı?o zaman senin dediğine göre banka faizleri haram değil kar yani
Piyasası 2250-2500 zaten hocam sksjsjMesela konumdaki ekran kartını satın alıp üstüne bir miktar koyup satabilirsin Elden hızlıca alırım dersen 2.5 dan bırakayım.
PNY 1660S Ekran Kartı
Arkadaşlar merhaba, Upgrade yapmam sonucunda boşa çıkan ekran kartımı uygun fiyattan satıyorum. Kesinlikle mining yapılmadı. Abdullah'ın FP sistemlerinden birini kullanıyorum. O sistemden çıkma sadece biraz tozlu :) Ekran kartını bu videodan...forum.donanimarsivi.com
Niye haram olsun hem belki ben inanmıyorum? koyma daha komik oluyor.tabi senin gözünde o al sat helal dimi
Burada al sat yapmak yasak satmak istiyorsan sahibinden e koy ve 2800 çok pahalı gitmez o fiyata tabii kiMesela konumdaki ekran kartını satın alıp üstüne bir miktar koyup satabilirsin Elden hızlıca alırım dersen 2.5 dan bırakayım.
PNY 1660S Ekran Kartı
Ne alaka dayı ne alaka. Adam helal parasıyla alıp satıyorsa ne sorun var. 17 yaşında öğrenciyim hem elimde ki bilgisayarı yükseltmek hem de elime para geçmesi amacıyla bende al sat yapıyorum. Sadece bilgisayar değil telefon ,işlemci kısacası bana 100tl bile kazandırabilecek herşeyi. Şimdi bu haram mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bu arada yanlış anlaşılmasın ben o sistemden 10-20 tane almıyorum o kadar param da yok, bu son 6650xt sistemi ve en son gt2 sistemi almıştım DA'dan çünkü birkaç ay kullanıp satıyorum. Açıklamak istedim gereksiz yere linç yememek için.