Neler Yeni

Al sat yapmak istiyorum ne alabilirim

121709

80+ Silver

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
734
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Çok paran yoksa riske değmez, borsaya gir hisse al daha iyi.
Hocam borsadanda ne alacaz nasıl nerden arastircaz bilemiyoruzki benim elimde bir para var bunun 9/10 u altın geri kalanı nakit bunla ufaktan borsaya girmek istiyorum 1000 TL yetermi acaba

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Ali
Mesela konumdaki ekran kartını satın alıp üstüne bir miktar koyup satabilirsin :) Elden hızlıca alırım dersen 2.5 dan bırakayım.
Özel mesaj atıyorum bakarsınız...

Bu arada konu sahibine al sat yapacaksanız hazır sistem, ekipman, iPhone gibi.... 1000 lira ile kripto veya hisselerle oynamaya çalışmanız uzun zaman alabilir. Halka arzlar güzel kazandırıyordu. Arada kaybetmeye yakın gidiyor ama araştırmanızı tavsiye ederim. 600 liraya alıp 1000 liradan çıktığım çok oldu. tabii ki bunların hepsi kendi tecrübem ve yatırım tavsiyesi değildir.

Borsa için genelde Garanti bankasını kullanıyorum. Hisse hesabı için uygunluk risk testi yapıyor. En riskli para kaybetmeyi göze alırım diye işaretleyin hızlıca hesap açılır. Instagram'dan Halka Arz ve Temettü Hocam gibi sayfaları takip edip yavaş yavaş öğrenirsiniz. Sakın bilmeden bodoslama girmeyin. Panik satışı yapmayın.

Borsa sabırsızların sabırlılara para kazandırdığı yerdir. 🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
o zaman senin dediğine göre banka faizleri haram değil kar yani :kekw:
Ne alaka dayı ne alaka. Adam helal parasıyla alıp satıyorsa ne sorun var. 17 yaşında öğrenciyim hem elimde ki bilgisayarı yükseltmek hem de elime para geçmesi amacıyla bende al sat yapıyorum. Sadece bilgisayar değil telefon ,işlemci kısacası bana 100tl bile kazandırabilecek herşeyi. Şimdi bu haram mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bu arada yanlış anlaşılmasın ben o sistemden 10-20 tane almıyorum o kadar param da yok, bu son 6650xt sistemi ve en son gt2 sistemi almıştım DA'dan çünkü birkaç ay kullanıp satıyorum. Açıklamak istedim gereksiz yere linç yememek için.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Mesela konumdaki ekran kartını satın alıp üstüne bir miktar koyup satabilirsin :) Elden hızlıca alırım dersen 2.5 dan bırakayım.
Piyasası 2250-2500 zaten hocam sksjsj

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Burada al sat yapmak yasak satmak istiyorsan sahibinden e koy ve 2800 çok pahalı gitmez o fiyata tabii ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mehmet Özcan
Hocam peki al sat yaparak ornegin ne alip ne satiyorsunuz

Ne alaka dayı ne alaka. Adam helal parasıyla alıp satıyorsa ne sorun var. 17 yaşında öğrenciyim hem elimde ki bilgisayarı yükseltmek hem de elime para geçmesi amacıyla bende al sat yapıyorum. Sadece bilgisayar değil telefon ,işlemci kısacası bana 100tl bile kazandırabilecek herşeyi. Şimdi bu haram mı?

Ha bu arada yanlış anlaşılmasın ben o sistemden 10-20 tane almıyorum o kadar param da yok, bu son 6650xt sistemi ve en son gt2 sistemi almıştım DA'dan çünkü birkaç ay kullanıp satıyorum. Açıklamak istedim gereksiz yere linç yememek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,803
Üyeler
163,555
Son üye
lisagawski
Top Bottom