Neler Yeni

al satçıdan vatan pc aldım ama

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
10 k ya en iyisini almışssın

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Ben de çoğu kişiye takılı geldi diye biliyorum. Bilgisi yoksa ekran kartını çıkarmaması en iyi tercih. Umarım kargoda sorun olmaz, şimdiden hayırlı olsun.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,712
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Umarım önce parayı atmazsin veya param güvende ile alırsın

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bizim arka da takılı geldi mesela, herkese takılı geldi

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Bana takılı geldi, takılı olmadığı bilgisini kimden aldınız? Herkese takılı geldi.
Ben de çoğu kişiye takılı geldi diye biliyorum. Bilgisi yoksa ekran kartını çıkarmaması en iyi tercih. Umarım kargoda sorun olmaz, şimdiden hayırlı olsun.
Bizim arka da takılı geldi mesela, herkese takılı geldi
sanırım ekran kartı sallantısını önlemek için kasanın arka kısmını kutunun açılış yüzüne koymuşlar doğru muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım önce parayı atmazsin veya param güvende ile alırsın
zaten param güvende ile alacaktım ilan param güvende ile satıştaydı ama adam güvenilir olduğu için fazladan 500 tl vermek istemedim o parayla ekipman alırım

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
sanırım ekran kartı sallantısını önlemek için kasanın arka kısmını kutunun açılış yüzüne koymuşlar doğru muyum?

zaten param güvende ile alacaktım ilan param güvende ile satıştaydı ama adam güvenilir olduğu için fazladan 500 TL vermek istemedim o parayla ekipman alırım
Farketmez ki yine de sallanır o. Bir şey olursa da kargoda vatan şubesine götürürsün

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,712
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

zaten param güvende ile alacaktım ilan param güvende ile satıştaydı ama adam güvenilir olduğu için fazladan 500 TL vermek istemedim o parayla ekipman alırım
Kimseye güvenme öyle yaklaşık 7 senedir PC topluyorum alıp satıyorum çok güvensiz bir durum o

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,712
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ekler

• IMG_20221008_101659.jpg
    IMG_20221008_101659.jpg
    1.2 MB · Hit: 29

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,767
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
hocam sizce takılı mı göndermeli?
Vatan sana gönderse takılı olsa sorun değil öyleymiş dersin ama bu kişi sana yollarken yolda başına bir şey gelse kimse sorumluluk almıyor. Sen açarsın kırık gelirse orasını nası çözersiniz bilmiyorum, çünkü vatan size de gelince kırılmış olabilir diyip işin içinden sıyrılabilir.

Siz bilirsiniz ama benden birisi alacak olsa montajlı kasayı kesinlikle ekran kartıni öbür kutuya koyup o şekilde gönderirim de onu da alıcı kabul etmiyor kendisi bilir. 😅

İkisi de risk sonuçta ama açılmadan geldiğinde parça bütünlüğünden emin olursun.

Top Bottom