AprnHaci 80+ Silver Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 2,262 Dahası Reaksiyon skoru 1,175 İsim Alperen Demirezen 8 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Kürşat Kütükçü yazmış: Aslında pek Gerek yok bende sattım az önce açıp son kontrolleri yaptım gayet sağlamdi benim sistem Devamı için tıklayın... takılı gönderdiniz değil mi?
Kürşat Kütükçü yazmış: Aslında pek Gerek yok bende sattım az önce açıp son kontrolleri yaptım gayet sağlamdi benim sistem Devamı için tıklayın... takılı gönderdiniz değil mi?
K Kürşat K.T.K 80+ Titanium Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 22,067 Dahası Reaksiyon skoru 15,702 Yaş 27 Konum İstanbul / Esenler İsim Kürşat İlgilendiği Kategoriler Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey Instagram kursat.kutukcu Facebook kursat.kutukcu.1 8 Ekim 2022 #28 AprnHaci yazmış: takılı gönderdiniz değil mi? Devamı için tıklayın... Ankara'dan geliyor alıcı takılı alacak otobüs ile baktım sağlam takılmış benim sistem öyleydi en azından
AprnHaci yazmış: takılı gönderdiniz değil mi? Devamı için tıklayın... Ankara'dan geliyor alıcı takılı alacak otobüs ile baktım sağlam takılmış benim sistem öyleydi en azından
nealean 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 2,944 Dahası Reaksiyon skoru 1,114 İsim Yusuf 8 Ekim 2022 #29 Kutunun içi sağlam diye duydum ama olup-olmayabilir çok ikilemde.