Alacağım Ekran Kartı Elimdeki Kasaya Sığar mı?

Kasanın ekran kartı desteği 410 mm olarak belirtilmiş. Yani rahatlıkla sığar.
1750586168626.webp

Kartın termal pedleri ve termal macunu değişmiş mining yapılmadı diyor alayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Termal pedleri ve macunu değişmiş kart alınır mı
Evet hayır diyemem ki kardeşim. Karta düzgün bakıldıysa, sıkıntı çıkma olasılığı bayağı düşük.

Kartın termal pedleri ve termal macunu değişmiş mining yapılmadı diyor alayım mı

Termal pedleri ve macunu değişmiş kart alınır mı
Tercih meselesi, alınabilir tabi. Ancak ben ikinci elde tamir görmüş olma ihtimaline karşın içi açılmış kartlardan uzak durmayı tercih ediyorum.

Tüm oyunları sıkıntısız acıyor mu
İşlemcim Ryzen 5 5600 ve monitörüm 1080P olduğu için darboğaz oluyor. Yani aslında kartın tüm gücünü kullanamıyorum. Buna rağmen herhangi bir oyunda sorun yaşamadım. Benim gözümde ikinci elde alınabilecek en fiyat/performans kart diyebilirim, tavsiye ederim.

Güle güle kullanın. Zoru başarmışsınız yeni mi aldınız?
Teşekkür ederim. Yaklaşık 1 sene oldu, RX 6600'den geçmiştim.

İşlemcim Ryzen 5 5600 ve monitörüm 1080P olduğu için darboğaz oluyor. Yani aslında kartın tüm gücünü kullanamıyorum. Buna rağmen herhangi bir oyunda sorun yaşamadım. Benim gözümde ikinci elde alınabilecek en fiyat/performans kart diyebilirim, tavsiye ederim.

Teşekkür ederim. Yaklaşık 1 sene oldu, RX 6600'den geçmiştim.
İslemci olarak 7500F düşündüm sadece CS2 ve PlayStationda oynayipta mod kuramadigim oyunlar fln oynayacam 1080 o monitör alicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,289
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri