- Reaksiyon skoru
- 753
Asus tuf 6800xt buldum ikinci el almayı düşünüyorum elimdeki kasayla uyumlu mu
https://api.akakce.com/p/?896261667 kasam
https://api.akakce.com/p/?896261667 kasam
Kartın termal pedleri ve termal macunu değişmiş mining yapılmadı diyor alayım mıKart 32 cm, kasa max 41 cm alıyor yani sığar.
Termal pedleri ve macunu değişmiş kart alınır mıKasanın ekran kartı desteği 410 mm olarak belirtilmiş. Yani rahatlıkla sığar.
Alıntıyı görüntüle
Evet hayır diyemem ki kardeşim. Karta düzgün bakıldıysa, sıkıntı çıkma olasılığı bayağı düşük.Kartın termal pedleri ve termal macunu değişmiş mining yapılmadı diyor alayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Termal pedleri ve macunu değişmiş kart alınır mı
Evet hayır diyemem ki kardeşim. Karta düzgün bakıldıysa, sıkıntı çıkma olasılığı bayağı düşük.
Tercih meselesi, alınabilir tabi. Ancak ben ikinci elde tamir görmüş olma ihtimaline karşın içi açılmış kartlardan uzak durmayı tercih ediyorum.Kartın termal pedleri ve termal macunu değişmiş mining yapılmadı diyor alayım mı
Termal pedleri ve macunu değişmiş kart alınır mı
5 senelik kart hocam o iş biraz zor.Tercih meselesi, alınabilir tabi. Ancak ben ikinci elde tamir görmüş olma ihtimaline karşın içi açılmış kartlardan uzak durmayı tercih ediyorum.
Ben de ikinci el Sapphire Pulse RX 6800 XT kullanıyorum ve garanti etiketleri üzerinde duruyor.5 senelik kart hocam o iş biraz zor.
Tüm oyunları sıkıntısız acıyor muBen de ikinci el Sapphire Pulse RX 6800 XT kullanıyorum ve garanti etiketleri üzerinde duruyor
Güle güle kullanın. Zoru başarmışsınız yeni mi aldınız?Ben de ikinci el Sapphire Pulse RX 6800 XT kullanıyorum ve garanti etiketleri üzerinde duruyor.
İşlemcim Ryzen 5 5600 ve monitörüm 1080P olduğu için darboğaz oluyor. Yani aslında kartın tüm gücünü kullanamıyorum. Buna rağmen herhangi bir oyunda sorun yaşamadım. Benim gözümde ikinci elde alınabilecek en fiyat/performans kart diyebilirim, tavsiye ederim.Tüm oyunları sıkıntısız acıyor mu
Teşekkür ederim. Yaklaşık 1 sene oldu, RX 6600'den geçmiştim.Güle güle kullanın. Zoru başarmışsınız yeni mi aldınız?
İslemci olarak 7500F düşündüm sadece CS2 ve PlayStationda oynayipta mod kuramadigim oyunlar fln oynayacam 1080 o monitör alicamİşlemcim Ryzen 5 5600 ve monitörüm 1080P olduğu için darboğaz oluyor. Yani aslında kartın tüm gücünü kullanamıyorum. Buna rağmen herhangi bir oyunda sorun yaşamadım. Benim gözümde ikinci elde alınabilecek en fiyat/performans kart diyebilirim, tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. Yaklaşık 1 sene oldu, RX 6600'den geçmiştim.