Alacağım işlemcinin bozuk gelme ihtimali var mı ?

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
Para saklamakta iyi olmadığım için başka birşeye harcamadan önce paramla işlemci almak istiyorum, mpk olarak 7500f alsam bozuk/hasarlı çıkma ihtimali var mı ? alıp kenara atsam sonra sıkıntı yaratır mı ? 1-1.5 ay sonra zaten geri kalanı tamamen toplamış olurum eğer kafamda ne yapacağımı kesinleştirirsem fakat işlemciyi test edebilceğim bir bilgisayar yok.

İkinci el işlemci de aldım internet üzerinden, çok düşük bir ihtimal. Bunun olabilmesi için üretim hatalı çıkması gerekiyor ki işlemcilerde üretim hatası pek sık karşımıza çıkmaz. :)

Güzel bir yerde saklarsan bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Para saklamakta iyi olmadığım için başka birşeye harcamadan önce paramla işlemci almak istiyorum, mpk olarak 7500f alsam bozuk/hasarlı çıkma ihtimali var mı ? alıp kenara atsam sonra sıkıntı yaratır mı ? 1-1.5 ay sonra zaten geri kalanı tamamen toplamış olurum eğer kafamda ne yapacağımı kesinleştirirsem fakat işlemciyi test edebilceğim bir bilgisayar yok.
İşlemci öyle kolay kolay bozulan bir şey değil, yolda gelirken pinleri kırılabilir diyeceğim ama 7500f kendisinde zaten pin yok. Onun haricinde kargo esnasında nasıl bir hasar görebilir bilmiyorum ama hasar göreceğini hiç sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten pinli de olsa şeffaf kab içine koyuyorlar. Onun içerisinde pinlerinin yamulması imkansız.

Geri