Neler Yeni

Alacağım motosiklet ekipmanları nasıl?

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Motor olarak YZF R125 alacağım çok yakında hocam. Ancak uzun yola da gideceğim için ekipmana önem veriyorum. Birçok kişi o motor için böyle ekipman masrafına gerek yok dedi ancak belli mi olur, kaza ansızın gelir :)
dostum yaş sanırım 16 - 17 arası a1 alıyorsun sanırım bence r125 degılde 50 cc 125 cc scooter alın ogrenın sonra vıteslı ve super sporta geçın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Motor Yamaha YZF R125, 125CC bir motor. Torku hakkında fikrim yok.
asonsörcü sen misin :D tanıyamadım ılk başta

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
dostum yaş sanırım 16 - 17 arası a1 alıyorsun sanırım bence r125 degılde 50 cc 125 cc scooter alın ogrenın sonra vıteslı ve super sporta geçın

asonsörcü sen misin :D tanıyamadım ılk başta
Hocam 250CC bir scooterim var zaten, onu satıp alacağım. Aynı zamanda zaten vitesli motor sürmeyi de biliyorum :)
Asansörcü benim, evet :)

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
250cc scooterın varsa neden satıyorsun kı :D

markası modelı nedır scooterun ?
Hocam çünkü adı üstünde "scooter" ve ben racing tarzı motorlardan hoşlanıyorum ve aynı zamanda ehliyetim A1 ve 125 CC'ye kadar destekliyor. Ben uzun yola gideceğim, yolda polis çevirirse yanarım. Motorum Yuki, 3000 kilometrede.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Hocam çünkü adı üstünde "scooter" ve ben racing tarzı motorlardan hoşlanıyorum ve aynı zamanda ehliyetim A1 ve 125 CC'ye kadar destekliyor. Ben uzun yola gideceğim, yolda polis çevirirse yanarım. Motorum Yuki, 3000 kilometrede.
uzun yola r125 le gıtme derım :( maffolursun commuter tarzı motor bıle daha ıyı gıder

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
Furkan Demirtaş
Evet, ileriki etaplarda daha yüksek CC'li motorlara geçmeyi düşünüyorum.

Hocam ben kışın pek motor sürmem, yazın sürerim genellikle. Yaz için öneriniz olur mu?
Dediklerime dayanarak, hayır önermem o montu

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Kaskta fikrim kesin hocam, AGV K3 alacağım.
Ozaman mont ve eldiveni kaliteli bişey al motorda görünüşe aldanma heleki ekipmanda sonra bişey olur ömür boyu pişmanlık çekersin dayımın oğlu tarafından yaşandı 👍

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Ozaman mont ve eldiveni kaliteli bişey al motorda görünüşe aldanma heleki ekipmanda sonra bişey olur ömür boyu pişmanlık çekersin dayımın oğlu tarafından yaşandı 👍
Geçmiş olsun hocam. Kask olarak AGV kaliteli bir kask olduğu için alıyorum, belki bi 1-2 ay daha bekleyip alpine stars mont alabilirim o halde. Bir süre montsuz kullanırım artık, yapacak bir şey yok :D

Teşekkürler.

CoNKeR

80+ Bronze
Kaskta fikrim kesin hocam, AGV K3 alacağım.
Merhaba, yıllarca ekipman araştırması yaptım, ekipmanlar hakkında nacizane fikrim vardır.
AGV K3 dış kabuğu termoplastik olan, ECE testlerinden geçebilecek en düşük kalite bir kask. 800 liraya LS2 al, aynı kalite. Sakın tipine aldanıp K3 alayım deme benden söylemesi. Bu fiyatlara HJC FG-ST(kompozit fiber), hatta zorlasan RPHA serisi bulursun, paranı çöpe atma.
Montun 1530₺ edecek bir mont değil, prosev, prohel, venom, vs bunların hepsi hemen hemen aynı kalite. Motovento Alpinestar ana distribütörü ve aşağıda atacağım linkten outlet ürünler takip edebilirsin. Nokta kadar anca hataları oluyor veya olmuyor. Bedenin ne bilmiyorum, ama normalde S veya M giyen biri isen bu mont olur:
https://www.motoventooutlet.com/item/alpinestars-volcano-drys-jacket/23262
ve fiyatı 1600₺, prosevden kat be kat kalitelidir.
Aynı şekilde Alpinestars Andes V2 bu pantolon atmış olduğun pantolondan kat be kat iyidir.

Şu an işteyim ve pek müsait olamıyorum, müsait zamanda yazacağım, 10.000₺ güzel bütçe, bunun yarısını bulamayanlar var, çöp etme, yardımcı olmaya çalışayım

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Merhaba, yıllarca ekipman araştırması yaptım, ekipmanlar hakkında nacizane fikrim vardır.
AGV K3 dış kabuğu termoplastik olan, ECE testlerinden geçebilecek en düşük kalite bir kask. 800 liraya LS2 al, aynı kalite. Sakın tipine aldanıp K3 alayım deme benden söylemesi. Bu fiyatlara HJC FG-ST(kompozit fiber), hatta zorlasan RPHA serisi bulursun, paranı çöpe atma.
Montun 1530₺ edecek bir mont değil, prosev, prohel, venom, vs bunların hepsi hemen hemen aynı kalite. Motovento Alpinestar ana distribütörü ve aşağıda atacağım linkten outlet ürünler takip edebilirsin. Nokta kadar anca hataları oluyor veya olmuyor. Bedenin ne bilmiyorum, ama normalde S veya M giyen biri isen bu mont olur:
https://www.motoventooutlet.com/item/alpinestars-volcano-drys-jacket/23262
ve fiyatı 1600₺, prosevden kat be kat kalitelidir.
Aynı şekilde Alpinestars Andes V2 bu pantolon atmış olduğun pantolondan kat be kat iyidir.

Şu an işteyim ve pek müsait olamıyorum, müsait zamanda yazacağım, 10.000₺ güzel bütçe, bunun yarısını bulamayanlar var, çöp etme, yardımcı olmaya çalışayım
Tamamdır hocam. AGV K3 güzel diye duymuştum, o yüzden düşünmüştüm. Aynı zamanda şehir içinde sadece mont ve kask giyerim, diğer ekipmanları uzun yolda giyerim. Kışın da hemen hemen hiç motor sürmüyorum o yüzden kışlık ekipmana da gerek yok. Bot, eldiven, pantolon, kask ve mont şeklinde düşündüm alacaklarımı. İşten çıkınca yazarsanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,880
Üyeler
165,086
Son üye
berkay125
Top Bottom