Neler Yeni

Alacağım motosiklet ekipmanları nasıl?

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
Furkan Demirtaş
Yaz için öneriniz ne olur?
Dediğim gibi hocam bayadır takip etmiyorum ve kullanmıyorum moturum olmadığı için şuan, öneri yapamam maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam. Kask olarak AGV kaliteli bir kask olduğu için alıyorum, belki bi 1-2 ay daha bekleyip alpine stars mont alabilirim o halde. Bir süre montsuz kullanırım artık, yapacak bir şey yok :D

Teşekkürler.
Montsuz kullanmak mı :rolleyes:

CoNKeR

80+ Bronze
https://www.motoventooutlet.com/item/f70-mago/26310
Kask olarak bu HJC F70 fiber bir kask, kask bağlantısı Double D ring en iyi bağlantı sistemi. 4300 tl ye dünden beri kask bakıyorum sadece bu var fiber olarak bence fiyatı gayet iyi. Bunun haricinde HJC C70 de alabilirsin, polikarbon bir kask o da, kalite olarak bir tık alt olsa da Sharp testlerinden 5 yıldız almış. Tavsiyem F70 veya C70 hangisini beğenirsen onu al.

Mont olarak Alpinestars Hper drystars çıkarılabilir termal ve su geçirmez katmanları olan, bu katmanları çıkarılınca , ince yazlık bir ceket gibi kalan, EN1621-1 sertifikalı (en iyi koruma sınıfı) korumalara sahip, bir mont. Fiyat harika, kaçırmazdım. XL bedeni mevcut.

10.000₺ bütçeye iyi dedim, ama fiyatlar gerçekten uçmuş. Bu yüzden kask ve montu çok iyi seçip geri kalanları biraz daha normal seçebiliriz.
Attığın pantolon (bu fiyat bandında) güzel bir pantolon onu alabilirsin ama PROSEV STD01 Secure ile aşırı bir farkı yoktur diye düşünüyorum, senin attığının fiyatı 1.078₺, std01 secure 645₺ bütçe yetmezse onu alabilirsin.

Andes SP-8 bilek korumalı eldiven en uygun fiyatlı bilek korumalı deri bir eldiven, kendim kullanıyorum gayet memnunum(fiyatına göre değerlendirmek lazım).

Bot olarak da sizin attığınızı seçebiliriz ben de bir benzerini kullanıyorum, günlük kullanımda çok uğraştırıyor, giymesi çıkarması yürümesi vs ama koruma olarak güzel.

Toplam ne kadar yaptı: 2330+4334+1078+400+1133= 9.275₺ tuttu.
Geri kalan 800₺ bütçe ile, eldiven REVİT alınabilir, kask C70 veya daha iyisi ile değiştirilebilir veya cebinde kalabilir tercih senin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,708
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom