Alacağım Parçalar Uyumlu mu ?

Her şey güzel ama bence bu model 4070'e bir bak bence iki fanlı modelden daha serin çalışır.

ve hayır işlemcinin hızı ile ram hızının birbiri ile alakası yok ikisinin hızları birbirinden bağımsız çalışır. Ram seçerken önemli olan anakartın en fazla kaç mhz ram destekliyor olduğu ve senin anakartın 6400mhz' e kadar ram dsetekliyor ama sistemi toplayınca biosa girip ram hızlarını arttır çünkü ram ilk takıldıklarında daha düşük hızlarda çalışır anakrtın modeli ile araştır ve 6000mhz'e yükselt onları.

DÜZELTME:Ram olark bunlara da bak cl değerleri daha düşük ve ucuzlar.

Her şey güzel ama bence bu model 4070'e bir bak bence iki fanlı modelden daha serin çalışır.

ve hayır işlemcinin hızı ile ram hızının birbiri ile alakası yok ikisinin hızları birbirinden bağımsız çalışır. Ram seçerken önemli olan anakartın en fazla kaç mhz ram destekliyor olduğu ve senin anakartın 6400mhz' e kadar ram dsetekliyor ama sistemi toplayınca biosa girip ram hızlarını arttır çünkü ram ilk takıldıklarında daha düşük hızlarda çalışır anakrtın modeli ile araştır ve 6000mhz'e yükselt onları.

DÜZELTME:Ram olark bunlara da bak cl değerleri daha düşük ve ucuzlar.

Teşekkür ederim evet CL32 değeri iyi bir avantaj sanırım bunu alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartına gelecek olursak çok konu açtım fakat ben bilindik markadan şaşmak istemiyorum açıkçası.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartına gelecek olursak çok konu açtım fakat ben bilindik markadan şaşmak istemiyorum açıkçası.
Galax güvenilir sağlam bir markadır ve 3 fanlı model daha ucuz olması dandik olduğu anlamına gelmiyor araştırın bakın çok sağlam markadır kartda bende çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,461
Üyeler
185,102
Son üye
İremm
Geri