Hocam kutusuz işlemciler nasıl sorun yaratmiyorsa buda yaratmaz önemli olan kartın seri numarası garantiye verirken ona bakıyorlar ama kutusuz ekran kartı mantığını bugün öğrendim çok garip ve sacmaTray ekran kartını ilk defa duydum bunun ambalaji varmıdır? Sorun yaratır mı garantide vesayre.
Al sat yapmayı düşünüyorum bana ambalajı olup olmadığı önemliHocam kutusuz işlemciler nasıl sorun yaratmiyorsa buda yaratmaz önemli olan kartın seri numarası garantiye verirken ona bakıyorlar ama kutusuz ekran kartı mantığını bugün öğrendim çok garip ve sacma
Sistemi atabilir misiniz ? O kadar araştırdım ilk defa böyle bir şey duydum.Tray ekran kartını ilk defa duydum bunun ambalaji varmıdır? Sorun yaratır mı garantide vesayre.
Gaming gen tr easter 4060 artı olarak ekran kartını ayrı almak isterse de tray şekilde gonderiyolamrmisSistemi atabilir misiniz ? O kadar araştırdım ilk defa böyle bir şey duydum.
Çok ilginç, ekran kartını monteli mi gönderiyorlar o zaman. Sistemi beğendiyseniz alabilirsiniz bence isterseniz mail atın kutusuz ekran kartını nasıl gönderiyorlarmış vs diye.Gaming gen tr easter 4060 artı olarak ekran kartını ayrı almak isterse de tray şekilde gonderiyolamrmis