Ekran kartı+ işlemci macun önerisi

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
3070ti + i5 12400f 3 yıldır kullanıyorum. işlemci macununu 1 yıl önce değiştirdim fakat ekran kartı macunu 3 yıldır değiştirilmedi. ikisi için de önerebileceğiniz kaliteli bir macun varmıdır? Son olarak ekran kartı macun değiştirmek sorun yaratır mı bilen bir bilgisayarcıda değiştireceğim de

3070ti + i5 12400f 3 yıldır kullanıyorum. işlemci macununu 1 yıl önce değiştirdim fakat ekran kartı macunu 3 yıldır değiştirilmedi. ikisi için de önerebileceğiniz kaliteli bir macun varmıdır? Son olarak ekran kartı macun değiştirmek sorun yaratır mı bilen bir bilgisayarcıda değiştireceğim de
eğer sıcaklığı iyi ise kurcalama ekran kartını zaten ekran kartının macunu öyle kolay kolay kurumaz , işlemci için https://www.akakce.com/termal-macun...rformansli-tg-k-001-rs-fiyati,1382137834.html
eğer ekran kartının da sıcaklığı uçmuşsa PTM kullan.

Hayır sorun yaratmaz. MX-6 kullanabilirsiniz.

Geri