Neler Yeni

Alacağım sistemi fiyat performans yorumlayabilir misiniz

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Aksu
merhaba arkadaşlar bir laptop aldım iade ettim normal masaüstü almaya karar verdim bu sistemide yine bir arkadaş önerdi ben yinede almadan genel bir yardım alayım dedim belki daha uyguna ve ya biraz üstüne daha iyi bir öneri gelir

Bünyamina

80+ Platinum
merhaba arkadaşlar bir laptop aldım iade ettim normal masaüstü almaya karar verdim bu sistemide yine bir arkadaş önerdi ben yinede almadan genel bir yardım alayım dedim belki daha uyguna ve ya biraz üstüne daha iyi bir öneri gelir

7800X3D li olan versiyonu çok daha mantıklıydı ama bu da iş görür hocam.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

böyle bir sistemde seçili ssd pek yakışmamış bana kalırsa wd greenler pek iç açıcı değil ve hızıda düşük.

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bünyamina

80+ Platinum
biraz iş gereği intel almak zorundayım
Tam sana göre sistem o zaman.
Sıvı soğutucuyu değiştirmen yeterli. Bu ürünü seçip alabilirsin.
Yani bu işlemcinin soğutulması gerçekten zor. Sağlam soğutucu lazım. Bu dediğim bir nebze kurtarır seni.
MSI MAG CORELIQUID E360 360MM

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Emirhan
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu değiştirebilirim samsung msi ve corsair de var
işin ne hocam hangi programlar için intel şart?

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

onu değiştirebilirim samsung msi ve corsair de var
hocam samsung evo serileri tercih edilebilir ama yükseltme olarak daha pahalıya gelme şansı var bunu göz önünde bulundurarak yükseltme yapmanızı tavsiye ederim. wd black kullanıyorum ben memnunum açıkçası.

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Aksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işin ne hocam hangi programlar için intel şart?
rhinoceros ve matrix kullanıyorum 3d tasarım matrix kuyumculuk sektörü için bir program

hocam samsung evo serileri tercih edilebilir ama yükseltme olarak daha pahalıya gelme şansı var bunu göz önünde bulundurarak yükseltme yapmanızı tavsiye ederim. wd black kullanıyorum ben memnunum açıkçası.
ya biraz öneri üzerine ilerliyorum pc başındayım ama bu tarz teknik şeylerden çok uzağım sorun yok diyorsan onu bile direkt alabilirim yani teşekkür ederim yorumun için

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
rhinoceros ve matrix kullanıyorum 3d tasarım matrix kuyumculuk sektörü için bir program

ya biraz öneri üzerine ilerliyorum pc başındayım ama bu tarz teknik şeylerden çok uzağım sorun yok diyorsan onu bile direkt alabilirim yani teşekkür ederim yorumun için
hocam açıkçası green ssd almamanız çok yararınıza olacaktır tasarım yapıyorsanız hafıza ve hızı sizin için fazlasıyla önemlidir diye düşünüyorum. çünkü kayıt esnasında veya aktarımda yavaşlık çileden çıkartır. ssd piyasasını takip eden arkadaşlar kaliteli bi ssd tavsiye ederse daha sağlıklı olur. bide kendiniz takabilirim diyorsanız wd greeni satıp internetten alıp takmak daha mantıklı olur bana kalırsa. m2 ssd takmak çok basittir zaten kablo derdi yoktur yerine oturtup vidayla sıkarsınız işlem biter.

birozan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ozan Aksu
hocam açıkçası green ssd almamanız çok yararınıza olacaktır tasarım yapıyorsanız hafıza ve hızı sizin için fazlasıyla önemlidir diye düşünüyorum. çünkü kayıt esnasında veya aktarımda yavaşlık çileden çıkartır. ssd piyasasını takip eden arkadaşlar kaliteli bi ssd tavsiye ederse daha sağlıklı olur. bide kendiniz takabilirim diyorsanız wd greeni satıp internetten alıp takmak daha mantıklı olur bana kalırsa. m2 ssd takmak çok basittir zaten kablo derdi yoktur yerine oturtup vidayla sıkarsınız işlem biter.
tamamdır takabilirim evet basit m2 ler teşekkür ederim onuda araştırıcam

Top Bottom